Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Uusi välipalapatukkamme The Break Bar | Proteiinipatukat

Uusi välipalapatukkamme The Break Bar | Proteiinipatukat
Evangeline Howarth
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

On ollut pitkä päivä ja yrität pitää silmäluomiasi auki kirkkaan näytön edessä yrittäen epätoivoisesti keskittyä.

Mikään ei voi pelastaa sinua enää paitsi...kurottaudut pöytäsi laatikkoon ja kaivat sieltä herkullisen ja rouskuvan suklaapatukan.

Me ymmärrämme - tarvitset pientä energiapiikkiä jaksaaksesi iltapäivän läpi ja selviytyäksesi illan salitreenistä työpäivän jälkeen vielä. Tarvitseeko sen kuitenkaan olla täynnä sokeria vai voisiko siinä olla myös esimerkiksi jotain hyödyllisiä ravinto- ja kivennäisaineita?

Meidän uusi proteiinipatukkamme on täydellinen keino, jonka avulla jaksa pitkällekkin iltaa kunnes pääset vihdoin kotiin syömään illallisesi.

 

Toivota tervetulleeksi uutuudemme Break Bar - proteiinipatukka

Break Bar sisältää runsaasti proteiinia ja on paljon vähäsokerisempi kuin perinteinen suklaapatukkasi, mutta silti yhtä maukas. Patukka on valmistettu oikeasta maitosuklaasta ja siinä on useita rouskuvia vohvelikerroksia. Tätä ei voi vastustaa.

Etkö ole vieläkään vakuuttunut? Lue patukan erinomainen ravintosisältö...

 

90% vähemmän sokeria

Luit oikein. Proteiinipatukassamme on vain 4,2g sokeria per 100g kun taas markkinoiden yhdessä myydyimmässä tuotteessa on 51g sokeria per 100g.

 

Se on gluteeniton

Jos sinulla on keliakia tai gluteeniallergia meillä on sinulle hyviä uutisia - Break Bar proteiinipatukka on täysin gluteeniton toisinkuin muut useat markkinoilla olevat vaihtoehdot.

 

Se sisältää paljon enemmän proteiinia

Tällä proteiinipatukalla jaksat todella pitkälle, sillä siinä oleva proteiini pitää sinut erittäin pitkään kylläisenä.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein