Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Vegaani mustikka-mukikakku

Vegaani mustikka-mukikakku
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Tästä herkusta saat myös runsaasti kasviperäistä proteiinia.

Joskus mieli ei tee muuta kuin kakkua… Paitsi, että vaiva joka menee leipomiseen, ei innosta. Silloin tälle mustakkaiselle mukikakkureseptille tulee käyttöä.Tämä proteiinipitoinen jälkiruoka valmistuu vain kourallisesta aineksia ja kakku on valmis käden käänteessä. Eikä tämän jälkeen tarvitse tiskata loppuiltaa!1 annos

https://youtu.be/Se7Df0n9CKA

Ainekset

  • 4 rkl mantelimaitoa
  • 1 annos Brown Rice Protein
  • 2 rkl kookossokeria
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • Kourallinen mustikoita
Vaihtoehtoiset lisukkeet: 

Valmistus

  1. Lisää maito, proteiinijauhe, kookossokeri ja leivinjauhe mukiin, jonka voi laittaa mikroon. Sekoita ainekset hyvin keskenään haarukalla, kunnes seos on tasaista.
  2. Ripottele päälle muutama mustikka ja laita muki mikroon.
  3. Lämmitä mikrossa 90 sekuntia 800 watin voimakkuudella. Aika voi riippua mikroaaltouunista, joten kannattaa pitää mukia silmällä. Seoksen tulee kohota, mutta jos se alkaa kuplia mukin reunan yli, sammuta mikro ja annan taikinan seisoa muutama sekunti.
  4. Poista valmis kakku mikrosta ja anna jäähtyä 3-4 minuuttia ennen syömistä. Voit koristella kakun halutessasi sitruunan kuorella ja siirapilla.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit248
Hiilihydraatit yhteensä38g
Proteiini24g
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein