Ruokaohjeet

Vegaani mustikka-mukikakku

Tästä herkusta saat myös runsaasti kasviperäistä proteiinia.


Joskus mieli ei tee muuta kuin kakkua… Paitsi, että vaiva joka menee leipomiseen, ei innosta. Silloin tälle mustakkaiselle mukikakkureseptille tulee käyttöä.

Tämä proteiinipitoinen jälkiruoka valmistuu vain kourallisesta aineksia ja kakku on valmis käden käänteessä. Eikä tämän jälkeen tarvitse tiskata loppuiltaa!

1 annos

Ainekset

  • 4 rkl mantelimaitoa
  • 1 annos Brown Rice Protein
  • 2 rkl kookossokeria
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • Kourallinen mustikoita

Vaihtoehtoiset lisukkeet:

 

Valmistus

  1. Lisää maito, proteiinijauhe, kookossokeri ja leivinjauhe mukiin, jonka voi laittaa mikroon. Sekoita ainekset hyvin keskenään haarukalla, kunnes seos on tasaista.
  2. Ripottele päälle muutama mustikka ja laita muki mikroon.
  3. Lämmitä mikrossa 90 sekuntia 800 watin voimakkuudella. Aika voi riippua mikroaaltouunista, joten kannattaa pitää mukia silmällä. Seoksen tulee kohota, mutta jos se alkaa kuplia mukin reunan yli, sammuta mikro ja annan taikinan seisoa muutama sekunti.
  4. Poista valmis kakku mikrosta ja anna jäähtyä 3-4 minuuttia ennen syömistä. Voit koristella kakun halutessasi sitruunan kuorella ja siirapilla.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 248
Total Fat 0.8g
Total Carbohydrates 38g
Protein 24g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä