Kokeile vaihtelua vegeilyyn näillä mausteisilla buffalo-kukkakaali-tacoilla!
Tämä resepti on täydellinen maukas vaihtoehto niin piinkovalle vegaanille kuin myös kaikille, jotka yrittävät vähentää lihan kulutusta vaihtamalla välistä kasvikunnan tuotteisiin.
Nämä vastustamattomassa buffalokastikkeessa uitetut ja paistetut kukkakaalit ovat kaukana niistä vetisistä ja ylikypsistä möykyistä, joita olet ehkä joutunut kouluruoan kanssa maistelemaan. Usko pois, tulet himoitsemaan näitä rapeita herkkuja.
Täydellisen yhdistelmän saat lisäämällä tacoihin punakaalia, pilkottua avokadoa ja vegaanista smetanaa.
6 annosta
Ainekset
Buffalo-kukkakaaleja varten:
- 100ml buffalokastiketta
- 1 tl valkosipulijauhetta
- Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 kukkakaalin nuppuja
Tacoja varten:
- 6 kpl pehmeitä tacoja
- Rapeita salaatinlehtiä
- ½ punakaali (pilkottuna)
- Vegaanista smetanaa
Valmistus
- Esilämmitä uuni 180°.
- Sekoita kulhossa buffalokastike, valkosipulijauhe, suola, pippuri ja oliiviöljy. Lisää kukkakaalin nuput ja sekoita niin, että ne peittyvät täysin kastikkeeseen.
- Siirrä kukkakaalit leivontavuokaan ja paista 20 minuuttia. Säästä kulhoon jäljelle jäänyt kastike myöhemmäksi.
- Valmistele tacot levittämällä niille salaatinlehdet, pilkottua punakaalia ja avokadon palasia.
- Kun kukkakaalit ovat valmiita, ota ne uunista ja lisää tacoihin. Kaada jäljelle jäänyt kastike päälle.
Vegaaniset buffalo-kukkakaali-tacot
Nutritional Facts
Amount per serving
Calories | 278kcal | 140 Calories from Fat |
---|
% Daily Value * | ||
---|---|---|
Total Fat | 15.5g | 24% |
Total Carbohydrates | 23.5g | 8% |
Protein | 11.1g | 22% |