Siirry pääsnäyttöön
Treeni

7 treenitoppia piristämään treeniäsi | Uutuustuotteet

7 treenitoppia piristämään treeniäsi | Uutuustuotteet
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

7 uutta treenitoppia joka makuun

Bliss Burnout Vest

Upeat selän yksityiskohdat tekevät tästä topista todella mielenkiintoisen. Toppi on erittäin mukava päällä ja sen liehuva helma tekevät siitä erittäin mukavan ja käytännöllisen moneen treeniin.

Täydellinen alaosa: The Inspire Seamless Leggingssit

 

Twist Short Sleeve Top

Tämä paita on lähimpänä normaalia t-paitaa, mutta sen söpö etusolmu tekee siitä kuitenkin todella kivan ja antaa sille hieman jotain erikoisuutta. Twist short sleeve top sopii täydellisesti myös salin ulkopuolelle.

Sopii täydellisesti yhteen The Energy Dual Shortsien kanssa luoden loistavan treeniasun pitämään sinut viileänä.

Fly T-Paita

Näyttää kuin mikä tahansa t-paita edestäpäin eikö? Katsoessa kuitenkin taakse huomaat selän upean leikkauksen, jota voit myös muokata mielesi mukaan solmimalla paidan reunat yhteen.

Täydelliset urheilurintaliivit paidan alle: The Control Urheiluliivit 

 

Tie-Up Vest

Tämä toppi on yksi meidän suosikeistamme. Upea keltainen väri ja ihanan avonainen selkä sopivat täydellisesti puistoon tai vaikka rannalle. Voit siis suunnata suoraan salille auringon laskettua! Tämä toppi auttaa sinua kesän helteiden aikana pitäen sinut viileänä ja tyylikkäänä.

Pue päälle näiden urheiluliivien kanssa ja olet valmis treeniin kuin treeniin: The Power Cross-Back Urheiluliivit 

 

Split Long-Sleeve T-Shirt

Onko pitkähihainen enemmän sinun makuusi? Tämä Split pitkähihainen on erittäin kevyt, mutta tarjoaa hieman enemmän peittävyyttä unohtamatta kuitenkaan tyyliä. Selkäsi saa hengittää ja näytät upealta näyttämättä kuitenkaan kauheasti pintaa!

Sopii täydellisesti yhteen näiden housujen kanssa: The Power Deluxe Leggingssit

Dry-Tech Vest

Tässä topissa on paljon muutakin kuin sen ulkoinen olemus. Sen lisäksi, että toppi on upea päällä sen kangas on tehty antibakteerisesti materiaalista pitäen sen puhtaampana pidempään. Jos satut vielä olemaan juoksija ja tykkäät juosta pimeän aikaan saatat ilahtua suuresti topin heijastin-yksityiskohdista!

Täydellinen asu näiden legginssien kanssa: The Shape Seamless

Power Short Sleeve Crop Top

Tämä croptop näyttää juuri sopivasti upeaa vatsaasi ollen kuitenkin peittävä ylhäältä. Paidan alaosan leikkaus on todella imarteleva luoden illuusiota kapeammasta vyötäröstä. Yhdistä Power lyhythihainen korkeavyötäröisten legginssien kanssa antaen sinun kropallesi juuri oikeanlaisen korostuksen. Materiaali on myös hikeäsiirtävä jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kovankin treenin aikana paidan kastuvan läpimäräksi.

Yhdistä The Power Mesh Legginsien kanssa tietenkin! 

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein