Uncategorized

Vegaani Mac ‘N’ Cheese

On vaikea uskoa, että tämä kermainen ja juustoinen pasta on täysin kasvipohjaista!


Mac n cheese on kulttiklassikko. Se on täysin välttämätön ruoka tähän aikaa vuodesta ja nyt maailman vegaanin kuukauden kunniaksi esittelemme tästä ruokien aatelista vegaanin version. Se on ihan yhtä nautinnollinen ja herkullinen, mutta ei sisällä lainkaan maitotuotteita.

4 annosta

 

Ainekset

  • 250g makaroonia
  • Oliiviöljyä
  • ½ sipuli (pilkottuna)
  • 3 valkosipulin kynttä (murskattuna)
  • 2 dl cashewpähkinöitä (yön yli liuotettuna ja kuivattuna)
  • 1 tl chilijauhetta
  • ½ tl kuminaa
  • 3 rkl ruokahiivaa
  • Suolaa maun mukaan
  • 10 dl kasvislientä
  • 3 rkl paahdettuja leivän paloja

 

Valmistus

1) Lisää makaroonit kiehuvaan veteen kattilaan ja keitä 9-10 minuuttia )tai pakkauksen ohjeen mukaan).

2) Lämmitä samalla oliiviöljy paistinpannulla keskilämmöllä ja lisää siihen pilkottu sipuli. Paista sipulia muutama minuutti ja lisää sitten valkosipuli. Paista vielä 2 minuuttia.

3) Laita sipuli-valkosipuli-sekoitus tehosekoittimeen yhdessä liuotettujen ja kuivattujen cashewpähkinöiden kanssa. Lisää sitten joukkoon chilijauhe, kumina, ruokahiiva ja ripaus suolaa. Kaada joukkoon kasvisliemi ja sekoita paksuksi, tasaiseksi seokseksi.

4) Siivilöi makaroonit ja laita takaisin kattilaan. Lisää sitten päälle “juustokastike” ja sekoita hyvin joukkoon.

5) Tarjoile välittömästi ja ripottele päälle paahdettuja leivän palasia. Nauti!

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 452
Total Fat 13,8g
Total Carbohydrates 63,2g
Protein 16,9g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä