Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Proteiinipitoinen Bulkki-Burgeri 1000kcal

Proteiinipitoinen Bulkki-Burgeri 1000kcal
Lauren Dawes
Writer and expert3 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Bulkkauskausi on tänä vuonna todella maukas.Bulkkauksen kultainen sääntö on se, että kaloreita syödään enemmän kuin kulutetaan. Tämä ultimaattinen burgeri sopiikin siihen tarkoitukseen aivan loistavasti. Bulkki-burgeri sisältää huimat 1005 kaloria ja tarjoaa helpon ja herkullisen päivällisvaihtoehdon bulkkikauteen.Jos teet vielä pihvin itse, niin voit maksimoida proteiinin määrän yhdessä burgerissa. Sitten tarvitset vain suosikkitäytteesi väliin – rapeaa pekonia, tuoretta salaattia ja karamellisoitua sipulia.

Bulkki-Burgeri Resepti

Ainekset

 • 250 g naudan jauhelihaa (20% rasvaa)
 • ripaus suolaa ja pippuria
 • 1/2 sipuli (viipaloituna)
 • 1 siivu pekonia
 • 1 siivu cheddar-juustoa
 • 1 pehmeä sämpylä
 • 1 salaatinlehti
 • 1 siivu tomaattia

Valmistus

 1. Lisää jauheliha isoon kulhoon ja mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla. Sekoita mausteet käsin lihan joukkoon ja muovaa siitä sitten iso pallo. Litistä pallosta sitten paksu pihvi.
 2. Lämmitä öljyä paistinpannulla korkealla lämmöllä ja paista liha ruskeaksi molemmin puolin, kunnes pihvi on myös keskeltä kypsää.
 3. Lisää sipuli sekä pekoni pannulle pihvin paistamisen puolivälissä. Lisää paistamisen viimeisen muutaman minuutin aikana siivu cheddarjuustoa pihvin päälle.
 4. Kun pihvi on valmis, nosta se sekä sipuli sivuun odottamaan. Paahda sämpylän molemmat puolet pannulla yhdessä pekonin kanssa.
 5. Kun sämpyläkin on valmis, kokoa burgeri lautaselle ja lisää vielä runsaasti valeitsemaasi majoneesia tai kastiketta kylkeen.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit1005
Rasvan kokonaismäärä68g
Hiilihydraatit yhteensä7g
Proteiini56g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein