Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Skincare ja Relaxation Christmas Box – täydelliset joululahjat hyvinvoinnistaan huolehtivalle

Skincare ja Relaxation Christmas Box – täydelliset joululahjat hyvinvoinnistaan huolehtivalle
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Joulu on jo ovella ja juhlatunnelma on korkealla.  Jos et ole vielä ostanut joululahjoja, niin ei syytä huoleen – meillä on ihonhoidosta huolehtivalle täydelliset Myvitamin Skincare ja Relaxation Christmas Box.Tyylikäs lahjapakkaus sisältää vitamiineja, kylpy- ja suihkutuotteita sekä hyvinvoinnin herkkuja. 

Skincare Box

Kaikille, jotka huolehtivat omasta ihostaan. Tässä ihonhoidon superpakkauksessa on kaikki hiusten ja ihon hyvinvointiin. Ammattimaisesti valittu valikoima Myvitamin suosikkituotteita ja haluttuja kauneuslahjoja.Skincare Box sisältää:
 • GLOV Mask Remover -meikinpoistokinnas.Hoida ihoasi tällä suositulla meikinpoistokintaalla. Erityisestä polyesterikuidusta valmistettu kinnas poistaa kaikki tuotejäämät kasvoiltasi, jotta voit nukkua leppoisasti puhtain kasvoin.
 • Phillip Kingsley Polishing Serum -hiusseerumi (20 ml)Täydellinen työkalu takkujen selvittämiseen. Kevyen koostumuksen ja hoitavien ominaisuuksien ansiosta se suojaa hiuksia ja auttaa pitämään ne muodossaan – myös tuulisina päivinä.
 • Vitamasques Holographic & Gold Eye Patches -silmänympäryslaputKultaa ja hyaluronihappoa sisältävät laput saavat silmänympärykset näyttämään välittömästi kirkkaammilta ja kiinteämmiltä. Näytät virkeältä, vaikkei tuntuisi siltä.
 • Caudalie Instant Detox Mask -kasvonaamioTämä kasvonaamio poistaa kuolleet ihosolut ja paljastaa niiden alla piilevän heleän ihon. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta sinun ei tarvitse hangata kasvojasi tai käyttää voimakkaita kemikaaleja.
 • Give Them Lala Aloha Bronzer -aurinkopuuteriTämä pitkäkestoinen aurinkopuuteri pysyy paikallaan koko päivän. Se ei liikahda edes treenin aikana.
 • Myvitamins Beauty Bites -vitamiinipallot (näyte)Suolaisen karamellin ja mantelin makuinen välipala, johon on lisätty retinolia, kollageenia ja hyaluronihappoa.
 • Myvitamins Hyaluronic Acid -hyaluronihappo (30 tablettia)Hyaluronihapon, ihossa olevan kosteutta sitovan molekyylin, puhdas muoto.

Relaxation Box

Tämä on kaikille, jotka kaipaavat hieman omaa aikaa ja rentoutumista. Tämän rentoutumiseen tehty lahjapakkaus yhdistää ihonhoitoon suunnitellut herkut rentoutumista edistävien vitamiinien kanssa.Relaxation Box sisältää:
 • Myvitamins Eye Mask -unimaskiLaadukas naamio, joka takaa syvän, rauhaisan unen.
 • This Works ‘Choose Sleep’ Kit -setti (2 x 5 ml)Tämä Deep Sleep Pillow Spray -tyynysuihke sisältää laventelin ja kamomillan tuoksun, lievittää täydellisesti stressiä ja takaa hyvät yöunet. Stress Check Breathe In voi auttaa lievittämään stressiä pulssipisteisiin hierottuna. Nopea, kätevä tapa taistella henkistä väsymystä ja stressin tunnetta vastaan.
 • Little Book of MindfulnessPyyhi pois stressi ja ahdistuneisuus oppaalla, jonka avulla saat otettua tietoisen läsnäolon ja meditaation mukaan rutiiniisi.
 • AHAVA Superfood Kale & Turmeric Smoothing Body Lotion -vartalovoideSyväkosteuttaa ja hemmottelee ihoa. Voide ei jätä ihoa tahmaiseksi, joten siitä tulee varmasti uusi suosikkisi.
 • Bubble T Bath Star Dust -kylpyjauhe (100 g)*Laventelista valmistettu vaahtoava kylpyjauhe, joka rentouttaa pitkän päivän jälkeen.
 • Bubble T Rhubarb & Custard Bath Fizzer -kylpypommi*Kylpyvesi ei ole koskaan tuoksunut näin hyvältä. Kirkkaanpunainen kylpyvesi ja makea tuoksu saavat sinut transsiin.
 • Myvitamins Magnesium (90 kapselia)Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina. Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

 

*tuotteet voivat vaihdella (saat vain joko Rhubarb & Custard Bath Fizzer -kylpypommin tai Bubble T Bath Star Dust -kylpyjauheen)

Pähkinänkuoressa

Jos tiedät jonkun, joka on ihonhoitofanaatikko tai kunnon yöunien tarpeessa, he ilahtuvat takuulla näistä lahjoista kuusen alla.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein