Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Myprotein Cyber Month – koko kuukausi uskomattomia tarjouksia

Myprotein Cyber Month – koko kuukausi uskomattomia tarjouksia
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
On taas se aika, jolloin me Myproteinilla teemme sen, minkä osaamme parhaiten: Black Friday.Tällä kertaa teemme kuitenkin jotain toisin. Ei tarvita tönimistä ja tungoksia. Emme halua paniikkiostoksia. Tänä vuonna Myprotein pyrkii tuomaan järjestystä Black Friday kaaokseen. Ensitöiksemme pyrimme tekemään tämän jatkamalla Black Friday -tarjouksia koko marraskuun ajan. Ei siis syytä paniikkiin, jos internet kaatuu kesken ostosten marraskuun 25. päivä.The Deal Genius esittelee sinulle tarjouksia joka päivä neljän viikon ajan marraskuussa. 28 päivää tarjouksia, joista ei tarvitse tapella. Se on shoppailua, joka sopii kenen tahansa aikatauluun. Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä aiheesta, joten pyrimme vastaamaan niihin kaikkiin tässä artikkelissa. Tässä kaikki info Black Friday 2022 -tarjouksista, jotta voit olla valmiina. 

Mikä on Myprotein Black Friday?

Black Friday on perinteisesti Yhdysvalloista rantautunut kiitospäivän jälkeinen perjantai marraskuussa. Tänä vuonna my Myproteinilla jatkalla Black Friday -hasukuutta koko kuun ajan, aina marraskuun 1. päivästä 28. Marraskuuta asti, joka tunnetaan Cyber Monday -nimellä.

 

Koska on Myprotein Black Friday?

Vaikka me jatkamme tarjouksia koko marraskuun ajan, itse Black Friday on 25. Marraskuuta 2022. Meillä on lukemattomia tarjouksia ja alennuksia koko kuukauden ajan, mutta erytisesti perjantaina 25. marraskuuta kannattaa seurata tarjouksiamme.

 

Myprotein App -tarjoukset

Jos sinulla ei vielä ole Myprotein applikaatiota, nyt on aika ladata se.Marraskuun aikana omistamme viikon tarjouksia ainoastaan sovelluksen käyttäjille. Voit odottaa suuria alennuksia suosikkituotteistasi, joten tätä ei kannata missata. 

Brändilähettiläiden tarjoukset

Myproteinin brändilähettiläät tulevat myös tarjoamaan ainutlaatuisia tarjouksia sosiaalisessa mediassa, jotta voit säästää vieläkin enemmän rahaa marraskuun aikana. Emme voi vielä kertoa yksityiskohtia, mutta kannattaa seurata lähettiläidemme sosiaalista mediaa marraskuun aikana, niin saat parhaat edut käyttöösi.

 

Uutuustuotteet

Juhliaksemme vuoden parasta aikaa, lanseeraamme uusia tuotteita marraskuun aikana – sekä lisäravinteita että vaatteita. Mitä ne tulevat olemaan, on vielä salaisuus, joten sinun on vain seurattava tarkasti julkaisujamme… 

Pähkinänkuoressa

Se oli nopea läpikäynti, mutta kiteytettynä Myproteinilla tulee marraskuun aikana tapahtumaan todella paljon jännittäviä asioita. Uutuustuotteita kokeiltavaksi, uusia vaatteita treeneihin sekä mega-alennuksia ja tarjouksia, jotka Myprotein Deal Genius esittelee.Seuraa meitä Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla parhaista Black Friday -eduista.

 

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein