Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

THG voitti kiertotalouden palkinnon | Circular Economy Transition Of The Year

THG voitti kiertotalouden palkinnon | Circular Economy Transition Of The Year
Monica Green
Writer and expert6 kuukautta Ago
Näytä Monica Green:n profiili
Myproteinin tehdas Warringtonissa on hyvin öljytty kone. Se käy koko päivän joka päivä käsitellen satoja tuhansia tonneja heraproteiinia ja tuottaen tuhansia tuotteita joka viikko.Yksi ongelma näin suuren määrän tuotannossa on se, että kaikki tuotteet eivät aina täytä korkeita laatustandardejamme. Mutta se ei tarkoita sitä, että tuotteiden pitäisi silti mennä hukkaan. Sen vuoksi lyöttäydyimme yhteen MYgroupin kierrätysasiantuntijoiden kanssa.Environmental Finance on palkinnut Myproteinin palkinnolla vuoden kiertotalous muutoksesta (Sustainable Business Award for Circular Economy Transition Of The Year). Palkinto on huomionosoitus innovatiivisesta kierrätyksestä MYgroupin kanssa.
Myprotein palkinto vastuullisuus
Yhteistyömme alusta asti olemme MYgroupin kanssa ehkäisseet 156 tonnia lisäravinteita joutumasta jätteeksi. Sen sijaan ne ovat saaneet uuden tarkoituksen kalojen ja eläinten ruokana. Olemme myös kierrättäneet 31 tonnia pakkauspahvia ja 28 tonnia muovia on hyödynnetty lasten huonekalujen ja ämpäreiden valmistamiseksi.Tämä aloite on osa laajempaa kokonaisuutta THG:n vastuullisuusstrategiassa, THG x Planet Earth, jonka tarkoituksena on eliminoida kaatopaikkajäte toiminnasta vuoteen 2030 mennessä.

THGN Chief Sustainability Officer, Mark Jones, sanoo: “Olen uskomattoman ylpeä THG:n tiimeistä, jotka tunnistivat ongelman ja keksivät siihen innovatiivisen ratkaisun.”

Environmental Finance Sustainable Company Awards -tuomarit ylistivät myös kumppanuutta sanoen, että se on “loistava aloite, jolla on konkreettisia positiivisia vaikutuksia ympäristöön, sekä positiivinen ekonominen vaikutus vähentäen yrityksen jätekuluja ja tarjoten hyödyllisiä raaka-aineita MYgroupille.” 

Jokainen työntekijä THG:lla on täysin sitoutunut saavuttamaan vuoden 2030 tavoitteet, emmekä malta odottaa, miten tämäkin projekti kehittyy.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Monica Green
Writer and expert
Näytä Monica Green:n profiili
Monica on alunperin Etelä-Lontoosta ja hänellä on tutkinto Filosofiassa Leedsin yliopistosta. Hän löysi rakkauden salitreeniin opiskeluiden aikana, jolloin painoharjoittelu veti häntä puoleensa, sillä se auttoi häntä selviämään stressaavasta opiskelijaelämästä. Monica on kehittänyt kirjoitustaitojaan kirjoittamalla säännöllisesti suositulle opiskelijasivustolle. Hänestä on mahtavaa yhdistää hänen rakkautensa kirjoittamiseen hänen sali-treenamisen intohimoonsa. Vapaa-aikanaan Monica rakastaa kokkaamista, uusien ravintoloiden kokeilemista ystävien kanssa sekä uusien kävelyreittien tutkimista.
myprotein