Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Treenivaatteet kesäksi | Mitkä sporttivaatteet puuttuvat sinun kaapistasi?

Treenivaatteet kesäksi | Mitkä sporttivaatteet puuttuvat sinun kaapistasi?
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Lukuaika: 5 minuuttia

Et varmasti tarvitse taas uutta tekosyyttä päivittää treenivaatevalikoimaasi, mutta kaiken varalta jos kummiskin sellaista etsit niin me tarjoamme sen sinulle nyt. Meidän stylistimme ovat valinneet parhaimmat vaatekappaleemme kesän treeniin ja vapaa-aikaan.

Alla olevat vaatteet ei ole valittu vain sen takia, että ne näyttävät hyvältä (ja ne todellakin näyttävät hyvältä), mutta koska ne on myös suunniteltu tukemaan suoritustasi täydellisesti.

Vaatteiden materiaalit ja muotoilu tukevat sinua jokaisessa treenissäsi - erityisesti jos säät sallivat ja voit treenata ulkona. Suomen kesästä ei kuitenkaan koskaan tiedä...

Miesten vaatteet

Mitä tulee miesten valikoimaan meidän kokenein stylistimme Anna Jarvey tietää asian jos toisen. Tapasimme hänen kanssaan kysyäkseen hänen mielipidettään parhaimmista vaatteista vuoden 2019 kesää varten.

"Kesässä tärkeintä on vaatteiden keveys ja mukavuus. Kaikki nämä vaatteet täyttävät kaikki kesän vaatimukset."

Aero Knit T-Paita & Toppi

The Aero Knit kokoelma antaa tilaa hengittää oli treenisi mikä tahansa. Se on tehty kevyestä nylon-sekoituksesta ja yhdistetty hikeä-hylkivään teknologiaan, joka varmistaa että pysyt kuivana ja sinulla on niin mukava olo kuin mahdollista.

Paidat on saatavilla kolmessa eri sävyssä; musta, viininpunainen (oxblood) sekä driftwood (haalea puu).

 

Mitä stylisti on mieltä... 

“Paitojen neulos on suunniteltu erityisesti sitä varten, että sitä on mukava pitää päällä ja se sopii eri vartalotyypeille - olit missä tahansa vaiheessa kehosi kanssa. Se on kevy ja kuivuu nopeasti tehden siitä täydellisen kesän treeneihin."

 

Dry-Tech Infinity Shortsit

Suunniteltu olemaan rennot ja viimeistelemään rento lookki. Nämä shortsit on myös viimeistelty hikeäsiirtävällä teknologialla ja sivuissa on mesh-taskut jonne saat helposti puhelimen. Avoimet reunat shortisen lahkeissa lisäävät liikkuvuutta.

Mitä stylisti on mieltä…

“Nämä shortsit ovat todellakin parhaat shortsit mitä tulee niiden sopivuuteen urheilusuorituksissa - ne hengittävät, ovat kevyet, siirtävät hikeä ja pysyvät kuivina.”

 

Pace Kokoelma

Pace on viimeisimpiä kokoelmiamme ja siinä olevat vaatteet on tehty kevyestä puuvillasta ollen erittäin mukavia. Pace-kokoelmaan kuuluu T-paitaToppi, ja 3 Inch Shortsit ja ne ovat kaikki täydellisiä kesän treenivaatevalikoimaan.

Mitä stylisti on mieltä...

“Jos olet suuntaamassa ulos treenaamaan on tämä setti täydellinen siinä olevien heijastimien takia myös. Kokoelmasta löytyy myös todella kirkkaita värejä, jotka eivät vain auta pimeässä näkymiseen vaan myös piristävät mukavasti asuasi."

 

Atlantic Uimashortsit

Nämä keskimittaiset shortsit ovat täydelliset rannalle - niissä on sisällä mesh-vuori ja joustava vyötärynauha tehde ne erityisen mukaviksi. Shortist on viimeistelty vetoketjullisilla taskuilla.

Mitä stylisti on mieltä...

“Yksikään kesän treenivaatevalikoimista ei ole kokonainen ilman näitä shortseja. Nämä shortsit ovat osa täysin uusinta designiamme ja ne on saatavilla useissa eri kirkkaissa väreissä. Todellakin parhaat shortsit lomalle!”

 

 

Naisten vaatteet

Toinen stylisteistamme Charlene Hooke on suhteellisen uusi kasvo toimistollamme, mutta hän on todellakin ekspertti mitä tulee naisten stylaamiseen. Tässä ovat hänen suosikkivaatteensa naisten kokoelmastamme.

 

Power Crimson Setti 

Tämä setti erottuu edukseen. Meidän Power Mesh Leggingssit muotoilevat kroppasi todella imartelevasti, mutta niissä on myös todella kätevä mesh-kankaasta tehty tasku puhelimellesi. Power Lyhythihainen Crop Toppi menee legginssien kanssa parhaiten yhteen viimeistellen erittäin imartelevan asun, joka myös sopii täydellisesti treeniin.

Mitä stylisti on mieltä...

“En pääse tämän setin yli enkä ympäri. Punainen on niin vangitseva väri ja minusta on ihanaa olla värikäs kesällä."

 

Acid Wash Seafoam Setti

Ovatko pastellit enemmän sinun mieleesi? The Acid Wash setti turkoosin (seafoam) sävyssä on hieman hallitumpi väri kuin kirkas punaisemme, mutta se ei silti tarkoita ettetkö erottuisi eduksesi myös tässä setissä.  Leggingssit on tehty todella tukevasta materiaalista ja niissä on korkeavyötärö jonka takia voit käyttää yläosana helposti myös vain urheilurintsikoitamme.

Mitä stylisti on mieltä...

“Jälleen kerran tämä väri on täydellinen kesään. Asun leikkaukset ja korostukset ovat erittäin imartelevat, mutta setti suorituu sen lisäksi täydellisesti myös sen teknisten elementtien puolesta.”

 

Icon Cropped Huppari

Tämä hupparisetti on välttämätön osa vaatekaappiasi. Hupparimme ovat todella mukavat, mutta näyttävät silti upeilta päällä. Voit helposti vetää tämän hupparin päällesi iltojen viilentyessä tai jos haluat hieman peittävämpää vaatetta salille.

Mitä stylisti on mieltä...

“Tämä huppari on täydellinen salille. Se sopii hyvin kun haluat hieman vaatetta päällesi, mutta haluat silti pysyä kesäisenä. Sen imarteleva leikkaus ja rentolookki tekevät siitä loistavan vaihtoehdon moneenkin tilanteeseen. En osaa vieläkään valita lempiväriäni sitruunankeltaisen ja turkoosin väliltä.”

 

Asusteet

Joskus pienet yksityiskohdat viimeistelevät asun täydellisesti ja tuovat kaikki vaatteet yhteen. Nämä asusteet ovat välttämättömiä kesäsi treenivarusteiden ja -asusi kruunaamiseksi.

 

Baseball-lippis

Todellinen must-have ulkotreeniin! Tämä lippis suojaa sinua auringolta ja viimeistelee lookkisi. Lippis sopii niin salille, ulkotreeniin kuin vapaa-ajalle.

 

Tynnyrilaukku

Kesän treenit tarkoittavat usein vähemmän vaatteita, mutta saatat silti tarvita tuplasti enemmän tavaaraa mukaasi - ylimääräinen pyyhe, vesipullo, aurinkorasva yms. Meidän Barrel bag sopii täydellisesti kaikkien näiden kantamiseen tyylikkäästi.

 

Tuplakerrostettu pullo

Nesteytys on aina tärkeää, mutta kuumilla kesäsäillä se on vielä erityisen tärkeää. Meidän Double Walled Bottle on suunnniteltu pitämään juomasi mukavan viileänä joten voit huoletta juoda siitä pitkin treeniäsi tai ottaa sen rannalle mukaan.

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein