Lisäravinteet

50 Fitness-lahjaa Miehelle tai Naiselle | Joululahjaideat

Mitä ostaa joululahjaksi?| Fitness-lahja

Onko hakusessa treeniin tai terveelliseen elämäntapaan liittyvä fitness-lahja, mutta et tiedä mistä aloittaa? Me autamme sinua ja listasimme alle kaikki mitä kukaan voi mahdollisesta haluta löytää kuusen alta. Nämä tuotteet sopivat niin perustallaajalle kuin kovimmallekkin salitreenaajalle.

Itse kaupoille meneminen ja valikoiman katseleminen yhdessä tuhannen muun joulushoppaajan kanssa kuulostaa vain ja ainoastaan hikiseltä puuhalta. Tilaamalla lahjasi netistä voit istua kotisohvallasi ja saada juuri ne tuotteet mitkä haluat.

Voit hypätä suoraan tässä joululahjalistassa oleviin kohtiin ja löytää tarvitsemasi tuotteet juuri oikealle henkilölle:

Joulun erikoistuotteet

1. Prosecco BCAAt

Voiko sitä edes kutsua jouluksi jos et nauti edes hieman kuohuvaa? Tällä aminohappotuotteella sinun ei tarvitse kuitenkaan lähteä baariin vaan voit nauttia kuplivastasi juuri omalla tavallasi missä haluat – ja mikä parasta ilman krapulaa!

Meidän prosecco-makuinen BCAA on hauska illan piristys joka ei jätä jouluasi ilman kuohuvaa ja varmistaa samalla, että saat treenistäsi kaiken hyödyn.

Haaraketjuiset aminohapot ovat lihastesi rakennuspalikoita joten tämä tuote on loistava treenaajalle, joka haluaa hieman juhlallista tunnelmaa terveellisellä tavalla.

2. Joulun Limited Edition Impact Whey Protein

Tämä rajoitettu erä sopii täydellisesti lahjaksi sinulle tai ystävällesi. Voit saada rajoitetun erän joulupakattua Impact Whey Proteiiniamme kolmessa eri maussa: Luonnollinen suklaa, Mansikkakerma tai vanilja.

3. Joulukalenteri

Paras fitness-lahja suklaan ystävälle. Joulukalenteri ei ole vain lapsille ja mitä olisikaan joulu ilman suklaista joulukalenteria? Olet ehkä päättänyt jättää sokeria täynnä olevat kalenterit kaupan hyllylle, mutta tämä kalenteri ei todellakaan aiheuta morkkista tai estä sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Jos haluat panostaa vielä parempaan joulukalenteriin voit hankkia meidän proteiinipitoisen adventtikalenterin, joka sisältää 24 eri proteiinipitoista välipalaa ja auttaa jaksamaan jouluaattoon saakka!

Salilahjat miehelle

Jos hän viettää suurimman osan ajastaan painojen seurassa on vain yksi tapa tehdä hänet iloiseksi jouluna… Arvasit oikein, täyttämällä hänen pakettinsa salilahjoilla. Näillä ideoilla pääset varmasti alkuun

4. Jättivesipullo

Fitness-lahja, joka ei ole vain kätevä vaan palvelee myös yhtä tärkeimmistä tarpeista. Vesi ja nesteytys ovat erittäin tärkeitä ja veden riittävä saanti auttaa jokaista pääsemään hieman lähemmäs tavoitteitaan. Tämä jättipullo riittää varmasti jokaisen treenin ajaksi ja miehesi ei tarvitse rampata vesipisteellä täyttämässä pulloa vaan hän voi keskittyä treeniin.

5. Metallinen proteiinisheikkeri

Kukaan ei jaksa muovista ja yleensä myös haisevaa sheikkeriä, joka avautuu helposti laukkuun tai vuotaa käsille sitä ravistaessa. Tämä metallinen sheikkeri on hieno, kevyt ja se varmasti kestää käyttö kuin käyttöä.

6. THE Whey+

Jos salilla käynti on hänelle oikeasti tärkeää ja hän haluaa nähdä tuloksia on tämä yksi tärkeimmistä lisäravinteista joiden avulla hän varmasti saavuttaa tuloksensa. THE Whey+ on osa tulevaisuuden urheiluravitsemusta ja sen korkealaatuinen proteiinisekoitus ei tee muuta kuin hyvää hänelle. Varmista miehesi palautuminen ja lihaskasvu.

7. THE Pre-Workout+

Jos et treenaa tarpeeksi kovaa ei salille välttämättä kannata aina edes raahautua. Treeni on yksi kehittymisen tärkeimmistä pilareista ja tämä pre-workout auttaa varmasti valmistautumaan treeniin kuin treeniin pitkänkin päivän jälkeen. THE Pre-Workout on tehty vain laadukkaimmista ainesosista ja siinä käytetty erikoisteknologia varmistaa, että energiaa vapautuu tasaisesti käyttöösi koko treenin ajan.

8. Kreatiini

Kreatiini on yksi tutkituimmista lisäravinteista. Sen on todistettu parantavan suorituskykyä usealla eri tavalla. Auti siis miestäsi kasvattamaan lihasta ja jaksamaan kaikki tarvittavat toistot, jotta kehitys on jatkuvaa.

9. Dry Tech Infinity T-Paita

Tämä erittäin kevyt t-paita pysyy kuivana, vaikka hiki valuisikin treenin aikana. Se on täydellinen treenipaita, jossa on mukava treenata. Se on tehty hikeä siirtävästä materiaalista, joka on myös antibakteerista. Miehesi voi siis treenata tyylikkäästi ja mukavasti.

 10. Tru-Fit Slim Fit Housut

Jäi hän sitten kotisohvalle tai lähti salille ovat nämä housut, jotka hän varmasti haluaisi laittaa päälleen. Nämä treenihousut istuvat mukavasti eivätkä purista – näyttäen kuitenkin silti tyylikkäiltä. Housut myös lämmittävät mukavasti joten ne ovat talven yksi must-have tuotteista.

11. Performance Hihaton Toppi

Onko olemassa salilla käyvää miestä, joka ei joskus haluaisi esitellä lihaksiaan käyttämällä hihatonta paitaa. Tämä paita on tehty kevyestä materiaalista ja se on erittäin pehmeä. Se on siis yhdistelmä tyylikästä ja treeniin sopivaa materiaalia, johon miehesi varmasti ihastuu.

Salilahjat Naiselle

Rakastaako hän kyykkytangon läheisyydessä olemista tai osallistuuko hän joka päivä hänen lempi ryhmäliikuntatunnilleen? Oli hänen lajinsa mikä tahansa sopivat nämä lahjat jokaiselle treenistä kiinnostuneelle, mutta erityisesti niille naisille, jotka viihtyvät salin puolella.

12. Jumppapallo

Tämän jumppapallon tulisi löytyä jokaisen kotoa. Jumppapallo on erittäin monipuolinen treenivälline ja jos talvi-illat käyvät liian kylmäksi ja naisesi haluaisikin jäädä mieluummin kotiin on hänen treeni-intonsa silti pelastettu.

13. Active Women Metallinen Sheikkeri

Tämä hieno metallinen sheikkeri ei vuoda ja sopii hyvin jokaisen salivarusteen kanssa. Varmista, että naisesi saa tarpeeksi proteiinia ja innosta häntä huolehtimaan nesteytyksestäsi.

14. Pilates Kuminauhat

Kuminauhat ovat oikeasti todella kova treenivaruste. Niillä saa liikkeen kuin liikkeen tuntumaan varmasti juuri niissä pienimmissäkin lihaksissa. Kuminauhat sopivat niin kovalle treenaajalle kuin loukkaantumisesta toipuvalle.

15. Diet Proteiinisekoitus

Tämä laihdutusta tukeva proteiinisekoitus on suunniteltu erityisesti naisille, jotka usein tavoittelevat kiinteytymistä. Diet proteiinisekoitus varmistaa, että naisesi saa tarvitsemansa rakennusaineet lihaksilleen ja toipuu treeneistään pelkäämättä kuitenkaan, että hän söisi liikaa kaloreita tavoitteensa nähden.

16. Pre-Workout Sekoitus

Tarvitseeko hän ehkä kenties hieman herättelyä tai ylimääräistä motivaatiota, jotta hän jaksaa lähteä salille? Meidän Pre-workout sekoituksemme antaa hänelle juuri tämän ja varmistaa, että hän jaksaa treenata täysiä koko treenin ajan.

17. THE Carb Crusher

Oletko huomannut, että dieetti saattaa kiristää hermojanne ja molemmat haluisitte vain jäädä sohvalle syömään suklaata? Kaikesta kivasta ei tarvitse luopua ja voitkin hemmotella rakastasi näillä proteiinipitoisilla ja vähäsokerisilla herkuilla, jotka eivät vain auta rentouttamaan mieltä, mutta tukevat myös lihastesi kasvua.

18. Shape Seamless Legginssit

Nämä erittäin pehmeät ja täydellisesti istuvat legginssit liikkuvat tasan kehon liikkeiden kanssa eivätkä valu. Ne imartelevat ja on tehty juuri treeniin sopivasta materiaalista. Voit ostaa hänelle myös koko setin housuista urheilurintsikoihin jos todella haluat hemmotella rakastasi ja hän rakastaa näyttää upealta salilla.

19. Power Mesh Legginssit

Anna hänen kokea korkealaatuisesta kankaasta tehdyt täydellisesti istuvat treenihousut ja varmista, että nämä löytyvät kuusen alta. Läpinäkyvät mesh-yksityiskohdat tuovat erikoisuutta housuihin ja auttavat ihoa hengittämään. Nämäkin housut voit antaa koko settinä ja tyylikäs treenilookki on taattu.

 

Etsitkö jotain tietyn lajin harrastajalle?

Lahjat Pyöräilijälle

Jos ystäväsi viettää enemmän aikaa kahden pyörän päällä kuin jaloillaan voi olla, että sinun kannattaisia hankkia jotain seuraavasta listasta. Pyöräilijälle lahjan ostaminen voi tuntua hieman hankalalta erityisesti jos et tiedä lajista mitään. Me olemme kuitenkin täällä auttamassa sinua joten lukaise lista läpi ja yllätä ystäväsi tai rakkaasi juuri hänelle sopivalla lahjalla.

20. THE Pre-Workout+

Pre-workout sekoituksemme on täydellinen lahja jokaiselle urheilua harrastavalle ja se valmistaa pyöräilijäystäväsi matkaan kuin maatkaaan. THE Preworkout+ on osa edistyksellisintä urheiluravitsemusvalikoimaamme ja se vapauttaa energiaa koko treenin ajan tasasisesti ja huolehtii jaksamisesta.

21. Pure Caffeine

Eikö kahvi maistu tai sitä ei vain ehdi juoda, mutta silti energiaa olisi saatava? Pure Caffeine on helppo lahja ja varmasti ilahduttaa treenaajan kuin treenaajan. Ystäväsi voi skipata aamukahvin keittelyn ja jaksaa tällä läpi treeninsä ilman, että hänen täytyisi kääntyä epäterveellisten energiajuomien puoleen.

22. BCAAt

Varmista, että ystäväsi lihakset eivät hajoa vaan vahvistuvat. Pyöräily on yleensä pitkäkestoista treeniä, joten tarpeellisesta proteiinisaannista on huolehdittava. BCAA koostuu haaraketjuisista aminohapoista, joita keho ei kykene itse valmistamaan. Jos haluta naurattaa ja ilahduttaa ystävääsi voit kokeilla Prosecon makuista BCAA:ta.

23. THE Whey+

Tämä lisäravinne on erityisesti palautumisen tueksi. Markkinoilla ei ole parempaa proteiinijauhetta kuin tämä joten takaamme lihaskasvun ja palautumisen. Sekoitus sisältää niin nopeasti kuin hitaasti imeytyviä proteiineja, jotka varmistavat pitkäkestoisen palautumisen ja kehon riittävän ravitsemuksen.

Lahjat Personal Trainerille

Personal trainerina oleminen voi olla myös valmentajalle fyysisesti raskasta, vaikka työ onkin periaatteessa asiakkaiden treenauttamista. Täytyyhän personal trainerin pysyä myös itsekkin kunnossa! Personal trainerin työ on siis vaativaa ja voit omalla tavallasi varmistaa, että kuusen alla olevat lahjat tukevat lähimmäistä personal traineriasi.

24. Proteiinikeksit

Proteiinipitoiset välipalat ovat oiva lahja personal trainerille, sillä voi olla, että asiakkaiden välissä tai salilta toiselle matkustaessa ei välttämättä ehdi syömään kunnon ateriaa. Nämä keksit ovat terveellisiä ja sisältävät runsaasti proteiinia, ja sopivat niin herkkuhetkiin kuin pikaiseksi välipalaksi.

25. THE Pre-Workout+

Personal trainerilla voi olla hyvinkin pitkiä päiviä, mutta moni haluaa silti johonkin väliin mahduttaa omatkin treenit. Pre-workout voi olla monen trainerin tuki, jotta omakin treeni kulkee yhtä sujuvasti kuin asiakkaiden. THE Pre-Workout+ on lisäravinne, joka antaa juuri tarvitsemasi energian ja varmistaa, että energiaa vapautuu tasaisesti koko treenin ajan.

26. Kuminauha

Kuminauhojen tulisi löytyä jokaisen personal trainerin kassista. Nämä pienet mutta tehokkaat apuvälineet sopivat niin omaan treeniin kuin asiakkaiden treeniin. Voit aktivoida lihaksia tai saada uudenlaisen tuntuman näillä viattoman näköisillä treenikapistuksilla.

27. THE Whey+

Jokainen personal trainer ymmärtää palautumisen tärkeyden. THE Whey+ on huippulaatuinen proteiinisekoitus, joka varmistaa palautumisen joka kerta. PhaseTech™ valikoimaan kuuluva THE Whey+ sisältää uudenlaisen teknologian, joka taka, että lihaksillasi on tarvittavat rakennusaineet usean tunnin ajan.

28. Pro-Tech Protect Takki

Moni personal trainer treenauttaa usein myös asiakkaitaan ulkona. Tämä takki sopii hyvin kylmäänkin säähän, mutta se ei rajoita liikkuvuutta. Pro-Tech takkimme kestää hyvin myös säätä kuin säätä ja personal trainer kaverisi on varmasti ennemmän kuin kiitollinen tästä lahjasta

29. Performance Pitkähihainen T-paita

PT:n työvaatteet ovat samalla myös salivaatteet. Onkin siis täydellistä jos jokainen asu sopii hyvin niin arkeen kuin treeniin. Meidän Performance-malliston vaatteet hoitavat täydellisesti molemmat. Tämä pitkähihainen sopii niin asiakkaiden väliin olevaan aikaan kuin personal trainerin omaan treeniin. Se on tyylikäs, joustava ja tehty laadukkaasta materiaalista, joka hengittää ja ei kastu märäksi hiestä.

Lahjat uimarille

Rakastaako hän vedessä olemista ja muutaman uintikierroksen tekemistä enemmän kuin usein? Uiminen on todella hyvä liikkuntamuoto ja se sekä ylläpitää lihasmassaa mutta auttaa myös kestäyyvskunnon ylläpidossa. Nämä lahjat sopivat erinomaisesti jo pitkään uintia harrastaneelle tai lajista juuri kiinnostuneelle.

30. Pitkulainen kassi

Tähän kassiin mahtuu kaikki tarvittava. Jumppakassimme on erittäin tilava joten sinne saa helposti pyyhkeen, vaihtovaatteet sekä treenin jälkeisen välipalan. Se on helppokäyttöinen, mutta myös erittäin tyylikäs.

31. Iso Pyyhe

Pyyhe on tietenkin ehdoton jokaiselle uimarille. On kuitenkin kivempaa kuivata itsensä tarpeeksi isoon, mutta myös tarpeeksi pehmeään pyyhkeeseen, joka ei raavi ihoa. Pyyhkeen kiva ulkomuoto ei myöskään varmasti haittaa ketään. Meidän pyyhkeessämme on Myprotein-logo ja se on tehty 100% pehmeästä puuvillasta – uimarisi voi siis kietoutua siihen tyylikkäästi ja mukavasti treeninsä jälkeen.

32. Pure caffeine

Tarvitseeko uimarisi pientä lisäpotkua ennen kuin hän voi kunnolla aloittaa treeninsä? Uiminen on erittäin rankka ja vaativa laji, joten pitkän päivän jälkeen moni meistä tarvitsee pientä energialisäystä. Meidän Pure Caffeine tabletit sisältävät 200mg kofeiinia, joka on erittäin tehokkaaksi todettu tapa piristää kehoa ja saada enemmän irti treenistä.

33. 100% Elektrolyyttijauhe

Uiminen on erittäin vaaativa laji kuten moni muukin, mutta harvemmin sitä edes tajuaa miten paljon tuleekaan hikoiltua, sillä vesi pesee hien melko tehokkaasti pois. Voikin siis olla, että uimari ei välttämättä tajua hikoilevansa niin paljoa. Runsas hikoilu kuitenkin vaikuttaa myös uimariin ja on tärkeää, että juotuaan runsaasti vettä huolehtii myös suola-nestetasapainosta. Elektrolyyttijauheen lisääminen veteen auttaa huolehtimaan juurikin tästä. Elektrolyyttijauhe varmistaa, että saat suolaa, kalsiumia sekä magnesiumia ja lihaksesi jaksavat koko treenisi ajan.

34. Elite Proteiinipatukka

Ei ole melkein mitään niin tärkeää kuin kehon riittävä ravitsemus kovan treenin jälkeen. Proteiinipatukka on helppo ja nopea välipala, joka kulkee mukana ja on mahdollista nauttia melkein missä tahansa. On myös todella kiva jos proteiinipatukka myös maistuu hyvältä! Meidän Elite proteiinipatukka hoitaa täydellisesti ravitsemuspuolen sekä makunautinnon. Siinä on 26g proteiinia ja se on erittäin vähäsokerinen ja sisältää vain 22g hiilihydraatteja. Hiilihydraatit auttavat lihaksia täydentämään niiden glykogeenivarastot ja käynnistävät metabolisen tilan kehossa.

Fitness-Lahja Painonnostajalle

Jokainen joka tuntee painonnostajan tietää, että se ei ole vain harrastus vaan se on myös elämäntapa. Moni painonnostaja viettää useita tunteja salilla sekä keittiössä tukien tavoitteitaan. Näillä lahjoilla varmistat, että painonnostajallasi on kaikki tarvittava.

35. Innovator 300 Meal Bag

Moni painonnostaja viettää myös useita tunteja ruoan ääressä sekä keittiössä. Meal preppaus kuuluu monen viikkoon ja ruokapurkkeja kannetaan ympäri kaupunkia. On kuitenkin kiva, että ruoka pysyy tuoreena ja sitä on helppo kuljettaa. Tämä ruokakssi on niin tyylikäs kuin kätevä ja sen mukana tulee 3 BPA-vapaata säilytysrasiaa kuin myös irroitettavat osastot joihin saa helposti laitettua lisäravinteet tai välipalat.

36. Nahkainen nostovyö

Salilla sattuu ja tapahtuu ja valitettavasti onnettomuudet kuuluvat liian usein asiaan. Myös yleinen reistailu on hyvinkin yleistä painonnostajien kesken. Tällä vyöllä varmistat, että ainakin alaselkä on tuettu ja liikeet voi suorittaa turvallisesti. Nostovyömme on tehty korkealaatuisesta nahasta ja sen saa säädettyä 8 eri kokoon – sinun ei siis tarvitse hermoilla painonnostajan painovaihteluista vaan tämä lahja toimii ympäri vuoden!

 37. Nostositeet

Toinen onnetomuuksien vähentäjä ovat nostositeet. Ne tukevat rannetta ja mahdollistavat suurempien painojen nostamisen turvallisemmin. Nostositeemme on tehty erittäin kestävästä puuvillasta ja niitä voi säätää käden koon mukaan.

38. Nostokoukut

Moni tietää, että painonnostajien kämmenet eivät ole pehmeimmästä päästä erityisesti kovan salitreenin jälkeen. Nämä nostokoukut antavat käsille tauon ja auttavat erilaisissa liikkeissä maastavedosta leuanvetoihin saakka.

39. THE Gainer

Moni painonnostaja käy usein myös läpi massakauden eli bulkin. Erityisesti isohkojen miesten tulee usein syödä todella paljon ja voi olla, että välttämättä aika tai raha eivät vain yksinkertaisesti riitä tuhoamaan niin suurta kalorimäärää. Tässä meidän THE Gainer lisäravinteemme tulee kuvaan. Tämä lisäravinne on täynnä proteiinia, tarpeellisia rasvoja ja hyviä hiilihydraatteja ja sen avulla saavuttaa varmasti kaloritarpeensa tasapainoisella tavalla.

40. Kreatiini

Kreatiini on yksi tutkituimmista lisäravinteist ja se on jokaisen painonnostajan paras ystävä. Tämä lisäravinne auttaa parantamaan suoritusta joka kerta ja tulokset alkavat näkymään varmasti yhdessä riittävän ravinnon ja kovan treenin kanssa.

Lahjat Rugbypelaajalle ja Jalkapalloilijalle

Haluatko tehdä muutakin kuin vain kannustaa kentän laidalla? Voit yrittää näillä lahjoilla osoittaa, että tuet tuloksia myös syvemmällä tasolla ja ymmärrät jalkapallon tai rugbyn vaativuuden. Nämä lahjat sopivat erinomaisesti kovaa ja tosissaan treenaavalle ja auttavat heitä saavuttamaan yksilölliset tavoitteensa.

41. Lihasrulla

Lihashuolto on erittäin tärkeää erityisesti välttääkseen onnettomuudet tai erilaiset kiputilat. Lihashuolto edesauttaa myös palautumista ja voi olla erittäinkin tärkeässä roolissa kehittymisen kannalta. Tämä foam roller on helppokäyttöinen ja sen kevyen painonsa takia sitä voi myös kuljettaa helposti mukanaan.

42. Premium Jalkapallo

Tämä jalkapallo sopii niin kovaan treeniin kuin ulkona kavereiden kesken rentoon palloitteluun. Jalkapallo on valmisettu laadukkaasta materiaalista ja sen muotoilu tekee siitä erittäin hyvän harjoitteluvälineen, jolla jokainen voi treenata taitojaan ja oppia uusia temppuja. Tämä lahja sopii myös erinomaisesti lajista juuri kiinnostuneelle ja voit osoittaa tukevasi lajin aloittamista.

43. Kompressio Housut ja Paita

Kompressiovaatteet ovat urheilijan paras kaveri. Nämä komperssiovaatteet parantavat verenkiertoa ja tukevat palautumista. Kaiken lisäksi näistä vaatteissa voit myös huolehtimatta näyttää tyylikkäältä. Vaatteet on valmistettu erinomaisesti teknillisessä mielessä ja ne hengittävät hyvin ja liikkuvat sujuvasti kehon kanssa.

44. THE Whey+

Tosissaan pelaavien urheilijoiden tulee kiinnittää erityistä huomiot ravintoon ja sen riittävään saantiin. Tämä lisäravinne tarjoaa juuri oikeassa suhteessa proteiinia ja rasvoja ja tukee näin tehokasta palautumista. Siinä käytetty uusin teknologia takaa energian vapautumisen tasaisesti usean tunnin ajan varmistaen, että keholla ja lihaksilla on tarpeeksi energiaa palautumiseen.

45. THE Pre-Workout+

Meidän pre-workoutimme takaa, että peliin lähtö sujuu tehokkaasti, mutta että jaksaminen jatkuu myös pelinkin jälkeen. Sekoituksen kofeiini piristää ja parantaa suoritusta, mutta helmiäisteknologian takia se vapautuu tasaisesti ja ei aiheuta energiapiikkiä vaan ylläpitää tasasista ja korkeaa jaksamista sekä energisyyttä koko pelin ajan.

Lahjat Juoksijalle

Juokseeko hän vaikka ulkona olisikin jo pakkasta ja lunta useita senttejä? Jos vastasit kyllä on kyseessä vähintäänkin tosissaan juoksua harrastava henkilö. Jos haluat itse jäädä sisälle lämpimään näytä ainakin, että olet tosissasi tukemassa hänen juoksuharrastustaan, vaikka et itse lähtisikään lenkkikaveriksi..

46. Juoksuun sopiva puhelinkotelo

Moni rakastaa juoksemista ja kuuntelee samalla musiikkia. Mikään ei ole kuitenkaan ärsyttävämpää kuin puhelin kädessä kantaminen tai sen ylös alas pomppiminen taskussa. Tällä kotelolla puhelin kulkee kätevästi mukana ja musiikkia voi helposti kuunnella!

47. Palautuspallo

Jokainen juoksua harrastava tietää varmasti erilaiset jalkojen kiputilat. Erityisesti pitkiä matkoja tai kaupungissa kovalla alustavalla juoksevat tietävät varmasti missä kohtaa kiristää. Tämä kätevä hierontapallo kulkee helposti mukana ja sen avulla juoksija voi itse antaa itselleen nopean, tehokkaan ja palauttavan hieronnan ja vähentää jumeja. Hierontapallo tukee palautumista ja auttaa saavuttamaan halutut tulokset helpommin ilman loukkaantumisia.

48. Boost Therma Housut ja Toppi

Nämä varusteet pitävät lämpimänä ja motivoivat ulos kylmälläkin säällä. Vaatteet on tehty hengittävästä materiaalsta ja sopivat todella hyvin juoksuharrastukseen pysyen mukana kehon liikkeissä.

49. Luxe Elite Takkia ja Legginssit

Tämä erittäin tyylikäs setti sopii myös todella hyvin juoksuun ja erityisesti kylmeneviin ilmoihin. Takissa on korkea kaulus joten kaulahuivin voi jättää kotiin ja kipeää kurkkua ei tarvitse pelätä. Molemmat takit ja legginssit on valmistettu treeniin täydellisesti sopivista materiaaleista ja ne imartelevat jokaista liikkuen kuitenkin täydellisesti juostessa.

50. Thermopure

Jokainen meistä kokee joskus hieman hankalaksi sängystä nousemisen ja oikeasti treenaamaan lähtemisen. Thermopure on kuitenkin todella hyvä motivaattori, joka antaa runsaasti energiaa. Thermopure sisältää juuri tarpeeksi kofeiinia ja auttaa olemaan valppaampi sekä energisempi. Se sisältää myös B-vitamiinia, jonka on tutkitusti todistettu vähentävän väsymystä ja uupumusta.

 

Tärkeintä tässä artikkelissa

Urheilusta kiinnostuville on loppujen lopuksi erittäin paljon täydellisiä lahjoja, joiden avulla voit helposti osoittaa tukesi ja tarjota jokaiseen urheiluun täydellisesti sopivat välineet ja lisäravinteet. Valitse listalta yksi tai useampi asia ja ystäväsi tai rakkaasi tulee varmasti yllättymään positiivisesti.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Writer and expert

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä