Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Miten Impact EAA on tehty auttamaan sinua

Miten Impact EAA on tehty auttamaan sinua
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Lukuaika: 1 minuutti

Välttämättömät aminohapot saattavat kuulostaa monimutkaisilta, mutta niistä saatavat hyödyt eivät voisi olla yksinkertaisempia.

Impact EAA:sta saat kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa ja samat hyödyt kuin Impact Whey proteiinistamme ilman kuitenkaan kaloreita tai sokeria.

Lue miten Impact EAA:mme on ylivoimaisin lisäravinne, jonka avulla tuet helposti tavoitteitasi ja kehitystäsi.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein