Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Parhaat välipalat ja lisäravinteet kun olet liikenteessä

Parhaat välipalat ja lisäravinteet kun olet liikenteessä
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Kun kesä lähenee loppuaan ja palaamme kaikki enemmän ja enemmän normaaleihin rutiineihin pandemian jälkeen, voi ravinto joutua kärsimään kaiken kaaoksen keskellä. On helpompaa napata takeawayta töissä kuin valmistaa lounas etukäteen kotona tai vielä pahempaa, jättää lounas kokonaan välistä. Haluamme antaa sinulle työkalut pitää huolta terveydestäsi kiireisimpinäkin päivinä.Voit valmistautua rutiiniarkeen ravintorikkailla, herkullisilla välipaloilla, jotka voit vain heitää mukaan kassiisi. Tässä muutamia suosikkejamme, jotka ovat täydellisiä välipaloja kiireiseen päivään. 

Multivitamiini Gummies 

Maukkain tapa nauttia vitamiinit ja mineraalit on ehdottomasti Multivitamiini Gummies. Niiden luonnollinen mansikan maku varmistaa sen, ettet koskaan unohda ottaa niitä ja ne saavat olosi tuntumaan hyvältä niiden sisältämän 11 välttämättömän vitamiinin ansiosta. Mukana on mm. vitamiineja C, E, A, B6, biotiini, foolihappo ja monta muuta!Vegaani? Ei huolta, näistä löytyy myös vegaani versio sitruunan makuisena vaihtoehtona!

 

Protein Crisps 

Kukapa ei haluaisi sipsejä lounaaksi? Nyt voit saada sipsit sekä aimo annoksen proteiinia!Näissä sipseissä on käytetty soijaproteiinia (kyllä, ne ovat vegaaneja!) ja tarjoavat 11g proteiinia ja hieman alle 100 kaloria yhdessä annoksessa. Täydellinen välipala heittää kassiin lisäämään proteiinia iltapäivään tai taltuttamaan toimistolla iskevät himot. 

Layered Bar 

Emme voisi jättää tältä listalta pois asiakkaidemme suosikkivälipalaa – Layered Bar. Jos et vielä ole kokeillut tätä, lisää se ostoskoriin heti, sillä et tule katumaan sitä. Tässä patukassa on kuusi kerrosta tekstuuria, makua ja ravintoa. Yksi Layered Bar -patukka sisältää 20g proteiinia sekä välttämättömiä mineraaleja kuten kalsiumia ja kuparia. Ja tietenkin ne maistuvat hyvälle! Ideaalinen aamupäivän välipala, jollasdaat tankattua lisää proteiinia ja tyydytettyä makuhermoja.

 

Muista tämä

Nyt voit valmistautua rutiineihin välipaloilla ja lisäravinteilla, jotka ovat täydellisiä varusteita kassiisi, kun olet paljon liikkeellä. Pidä näitä saatavilla, niin saavutat kunto- ja ravintotavoitteesi tuota pikaa.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein