0
Kori

Ostokorisi on tyhjä

Lisäravinteet

Tutustu Myproteinin uuteen Pro‐tuotesarjaan

Tämän tuotesarjan avulla pääset nostamaan treenisi aivan uudelle tasolle. Myprotein Pro‐tuotesarja on yhdistelmä huippututkimusten tuloksena syntyneitä tuotteita. Ne on valmistettu innovatiivisilla, suorituskykyä tehostavilla rikkailla ainesosilla. Eiköhän tutustuta näihin tuotteisiin hieman tarkemmin!

Tutustu koko Myprotein Pro valikoimaamme.

PhaseTech

PhaseTech on seuraavan sukupolven urheiluravinteiden valmistuskeino, jonka jokainen tuote on valmistettu ainutlaatuisella tavalla. Myproteinin uudet Pro‐tuotesarjan tuotteet ovat valmistettu PhaseTech‐prosessia hyödyntäen.

 

THE Pre‐Workout +

Valmista viemään treenisi uudelle tasolle Pre‐Workout + lisällä, joka on ihanteellinen yhdistelmä kliinisesti tutkittuja, suorituskykyä parantavia ainesosia. PhaseTech‐valmistustavan ansiosta tämä lisäravinne ei anna vain yhtä energiapiikkiä, vaan vapauttaa energiaa hiljalleen kehon käyttöön – tehostaen kehon jaksamista koko pitkänkin treenin ajan. Pre‐Workout + sisältää myös VAS6 ja orapihlajauutetta, jonka on osoitettu olevan 10 kertaa tehokkaampaa kuin esimerkiksi argiinin.

 

THE Amino +

Amino + lisäravinteen sisältämät BCAA:t, leusiinit ja glutamiinit takaavat sen, että lihasproteiinisynteesiä tapahtuu vielä pitkään treenin lopettamisenkin jälkeen. Tämä johtaa vähentyneeseen lihasproteiinin hajoamiseen ja lihasmassan kasvamiseen. Amino + lisäravinteen ansiosta voit ladata täydet paristot treeniä varten!

 

THE Whey +

Whey + on lisätty GroPlex‐sekoitusta tehostamaan ruoansulatusta. Myös sen sisältämän kaseiinin ansiosta proteiinia vapautuu asteittain lihaksiin, joka taas tehostaa lihasten jaksamista pitkänkin harjoituksen ajan. Lisäksi juuri vähän aikaa sitten tehty tutkimus osoitti, että GroPlex pystyy kaksinkertaistamaan veriplasman insuliinipitoisuudet – tarkoittaen parempaa proteiinisynteestiä, lihasten kasvua ja niiden palautumista.

Whey + tarjoaa peräti 6 grammaa BCAA:ta per annos. Kolme yhdeksästä keholle olennaisesta aminohaposta on haarautuneita aminohappoja (leusiini, isoleusiini sekä valiini). Tutkimukset ovat osoittaneet rityisesti leusiinin lisäävän uusien lihasproteiinien muodostumista. Yksinkertaisesti siis tiivistettynä, aminohapoilla on hyvin keskeinen rooli lihasten rakentamis‐ ja korjausprosessissa. Whey + lisäravinteeseen on sisällytetty glutamiinia, joka tunnetaan sen tärkeästä roolista osana proteiinisynteesiä. Tätä kehon omaa aminohappoa käytetään lihasten supistumisen ja lihasproteiinin synteesin aikana. Ilman glutamiinia lihasten kasvu estyy.

 

THE Whey

Toinen premium tasoisen heraproteiinin sekoitus, jonka voit lisätä suosikkiesi joukkoon. The Wheylisäravinne on oikea valinta jokaisen liikkujan elämään. Yksi annos sisältää jopa 25 grammaa laadukasta proteiinia, 3 grammaa leusiinia ja 5 grammaa glutamiinia. Ja mikä parasta, hiilihydraatteja on vain 2 grammaa. The Whey‐lisäravinteeseen on myös lisätty erikoisentsyymejä, jotka auttavat kehoa hajottamaan ja hyödyntämään mahdollisimman suuren osan proteiinista.

 

THE Carb Crusher

Tämä patukka on suunniteltu murskaamaan makeanhimosi 6‐0. Carb Crusher on vähäsokerinen välipala, joka sisältää 21 grammaa proteiinia, 100 prosenttia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita ja vain 2,7 grammaa hiilihydraatteja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia proteiinivälipalasta ilman ylimääräistä, lisättyä sokeria. Välipala ei ole koskaan saanut sinua tuntemaan itseäsi niin vahvaksi. Olitpa pähkinäfani tai hedelmäisten makujen ystävä, laaja makuvalikoima takaa sen, ettei näihin proteiinipatukoihin pääse kyllästymään. Pakkaa laukkuun mukaan ja yllätä makunystyräsi makeannälän iskiessä!

Tutustu koko Myproteinin Pro‐valikoimaan tästä.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

No Post Tags
Suomen suurin Black Friday alennusmyynti - älä jaa paitsi! Osta nyt