Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Tutustu Myproteinin uuteen Pro‐tuotesarjaan

Tutustu Myproteinin uuteen Pro‐tuotesarjaan
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Tämän tuotesarjan avulla pääset nostamaan treenisi aivan uudelle tasolle. Myprotein Pro‐tuotesarja on yhdistelmä huippututkimusten tuloksena syntyneitä tuotteita. Ne on valmistettu innovatiivisilla, suorituskykyä tehostavilla rikkailla ainesosilla. Eiköhän tutustuta näihin tuotteisiin hieman tarkemmin!

Tutustu koko Myprotein Pro valikoimaamme.

PhaseTech

PhaseTech on seuraavan sukupolven urheiluravinteiden valmistuskeino, jonka jokainen tuote on valmistettu ainutlaatuisella tavalla. Myproteinin uudet Pro‐tuotesarjan tuotteet ovat valmistettu PhaseTech‐prosessia hyödyntäen.

 

THE Pre‐Workout +

Valmista viemään treenisi uudelle tasolle Pre‐Workout + lisällä, joka on ihanteellinen yhdistelmä kliinisesti tutkittuja, suorituskykyä parantavia ainesosia. PhaseTech‐valmistustavan ansiosta tämä lisäravinne ei anna vain yhtä energiapiikkiä, vaan vapauttaa energiaa hiljalleen kehon käyttöön – tehostaen kehon jaksamista koko pitkänkin treenin ajan. Pre‐Workout + sisältää myös VAS6 ja orapihlajauutetta, jonka on osoitettu olevan 10 kertaa tehokkaampaa kuin esimerkiksi argiinin.

 

THE Amino +

Amino + lisäravinteen sisältämät BCAA:t, leusiinit ja glutamiinit takaavat sen, että lihasproteiinisynteesiä tapahtuu vielä pitkään treenin lopettamisenkin jälkeen. Tämä johtaa vähentyneeseen lihasproteiinin hajoamiseen ja lihasmassan kasvamiseen. Amino + lisäravinteen ansiosta voit ladata täydet paristot treeniä varten!

 

THE Whey +

Whey + on lisätty GroPlex‐sekoitusta tehostamaan ruoansulatusta. Myös sen sisältämän kaseiinin ansiosta proteiinia vapautuu asteittain lihaksiin, joka taas tehostaa lihasten jaksamista pitkänkin harjoituksen ajan. Lisäksi juuri vähän aikaa sitten tehty tutkimus osoitti, että GroPlex pystyy kaksinkertaistamaan veriplasman insuliinipitoisuudet – tarkoittaen parempaa proteiinisynteestiä, lihasten kasvua ja niiden palautumista.

Whey + tarjoaa peräti 6 grammaa BCAA:ta per annos. Kolme yhdeksästä keholle olennaisesta aminohaposta on haarautuneita aminohappoja (leusiini, isoleusiini sekä valiini). Tutkimukset ovat osoittaneet rityisesti leusiinin lisäävän uusien lihasproteiinien muodostumista. Yksinkertaisesti siis tiivistettynä, aminohapoilla on hyvin keskeinen rooli lihasten rakentamis‐ ja korjausprosessissa. Whey + lisäravinteeseen on sisällytetty glutamiinia, joka tunnetaan sen tärkeästä roolista osana proteiinisynteesiä. Tätä kehon omaa aminohappoa käytetään lihasten supistumisen ja lihasproteiinin synteesin aikana. Ilman glutamiinia lihasten kasvu estyy.

 

THE Whey

Toinen premium tasoisen heraproteiinin sekoitus, jonka voit lisätä suosikkiesi joukkoon. The Wheylisäravinne on oikea valinta jokaisen liikkujan elämään. Yksi annos sisältää jopa 25 grammaa laadukasta proteiinia, 3 grammaa leusiinia ja 5 grammaa glutamiinia. Ja mikä parasta, hiilihydraatteja on vain 2 grammaa. The Whey‐lisäravinteeseen on myös lisätty erikoisentsyymejä, jotka auttavat kehoa hajottamaan ja hyödyntämään mahdollisimman suuren osan proteiinista.

 

THE Carb Crusher

Tämä patukka on suunniteltu murskaamaan makeanhimosi 6‐0. Carb Crusher on vähäsokerinen välipala, joka sisältää 21 grammaa proteiinia, 100 prosenttia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita ja vain 2,7 grammaa hiilihydraatteja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia proteiinivälipalasta ilman ylimääräistä, lisättyä sokeria. Välipala ei ole koskaan saanut sinua tuntemaan itseäsi niin vahvaksi. Olitpa pähkinäfani tai hedelmäisten makujen ystävä, laaja makuvalikoima takaa sen, ettei näihin proteiinipatukoihin pääse kyllästymään. Pakkaa laukkuun mukaan ja yllätä makunystyräsi makeannälän iskiessä!

THE Gainer

Voi olla haastavaa lisätä massaa ilman suuren rasvakerroksen kerryttämistä. Monesti erilaiset sokeriset ja rasvaiset herkut tuntuvat olevan hyvä ratkaisu kun haluat lisätä massaa, mutta THE Gainer on parempi vaihtoehto jos haluat saada puhdasta lihasta rasvan sijaan.

THE Gainer tarjoaa puhtaat 750 kilokaloria, jotka koostuvat korkealaatuisista hiilihydraateista sekä proteiineista yhdessä 2:1 suhteessa. Tämän lisäksi siinä on hieman terveellisiä rasvoja, jotka tukevat hyvinvointiasi ja auttavat lihasten kasvussa.16-17 THE Gainerissa on niin nopeasti kuin hitaasti imeytyviä proteiineja – 55g per annos – maksimoiden lihaskasvun.

Sekoituksessa oleva carb-10 sekä HBCD varmistavat myös, että verensokerisi ja insuliinitasosi eivät mene ryminällä ylös. Jauheen tattarijauho sisältää myös runsaasti kuituja sekä antioksidantteja.

THE Diet

Kaikki THE Wheyn tarjoamat hyödyt höystettynä yhdessä dieettiin sopivan sekoituksen kanssa. THE Diet sisältää niin nopeasti kuin hitaasti imeytyviä proteiineja, jotka takaavat pitkäaikaisen kehityksen ja lihasvaurioiden korjaantumisen.

THE Diet sisältää huimat 25g proteiinia, mutta sen aineosat ovat kuitenkin tarpeeksi kevyitä tehden siitä täydellisen proteiinijauheen kun haluat pudottaa painoasi. THE Diet on vähäsokerinen ja siinä oleva vihreä teeuute, koliini, CLA sekä glukomannaani tukevat rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaasi.10-14

Tämän lisäksi siihen on lisätty Ganeden BC30 probioottia, joka tukee suolistosi kuntoa ja auttaa kehoasi paremmin imeyttämään eri ravintoaineet.15

Tutustu koko Myproteinin Pro‐valikoimaan tästä.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

10 Auvichayapat, P., Prapochanung, M., Tunkamnerdthai, O., Sripanidkulchai, B. O., Auvichayapat, N., Thinkhamrop, B., … & Hongprapas, P. (2008). Effectiveness of green tea on weight reduction in obese Thais: A randomized, controlled trialPhysiology & behavior, 93(3), 486-491.

11 Elsawy, G., Abdelrahman, O., & Hamza, A. (2014). Effect of choline supplementation on rapid weight loss and biochemical variables among female Taekwondo and Judo athletes. Journal of human kinetics40(1), 77-82.

12 Keithley, J. K., & Swanson, B. (2005). Glucomannan and obesity: a critical review. Alternative therapies in health and medicine11(6), 30-35.

13 Park Y, Albright KJ, Liu W, Storkson JM, Cook ME, Pariza MW. (1997). Effect of conjugated linoleic acid on body composition in mice. Lipids. 32, 853–8.

14 Park Y, Storkson JM, Albright KJ, Liu W, Pariza MW. (1999). Evidence that the trans-10,cis-12 isomer of conjugated linoleic acid induces body composition changes in mice. Lipids. 34, 235–41.

15 Georges, J., Lowery, R. P., Yaman, G., Kerio, C., Ormes, J., McCleary, S. A., … & Arick, N. (2014). The effects of probiotic supplementation on lean body mass, strength, and power, and health indicators in resistance trained males: a pilot study. Journal of the International Society of Sports Nutrition11(S1), P38.

16 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

17 Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

 

Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein