Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Kiinnostaako vegaaniruokavalio? Tutustu uuteen Myvegan‐tuotevalikoimaan

Kiinnostaako vegaaniruokavalio? Tutustu uuteen Myvegan‐tuotevalikoimaan
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Huolestuttaako treenaamisen ja vegaaniruokavalion yhdistäminen? Ei hätää, me Myproteinilla voimme vahvistaa, että treenaamisen ja kehittymisen voi viedä täysin seuraavalle tasolle – hyödyntäen vegaanisia lisäravinteita. Nykyaikaisilla vegaaniravinteilla voimme taata keholle täysin kasvipohjaista voimaa treeneihin. Alla muutamia suosikkejamme:

Vegaaninen proteiinisekoitus

Vegaaniproteiini koostuu kolmesta eläinystävällisestä proteiinista: herneproteiini‐isolaatista, hamppuproteiinista ja ruskeasta riisiproteiinista. Proteiini on elintärkeää lihasmassan kasvun ja ylläpidon näkökulmasta. Vaikka tavoitteena ei olisikaan tulla ensi kesäksi lihaskimpuksi, vegaaniproteiini on ihanteellinen lisä monipuolisen ruokavalion ohelle. Myproteinin uusi vegaaniproteiini sisältää DigneZyme‐valmistetta, jonka entsyymisekoitus varmistaa proteiinin hajoamisen aminohappoihin.

 

Vegaaninen Superfood‐sekoitus

Tämä superfood‐lisäravinne on täynnä ravintoaineita, jotka tehostavat jaksamista. Vegaaninen superfood‐lisäravinne sisältää kahtakymmentä erilaista luonnollista uutetta, kuten spirulinaa, chlorellaa, sinimailaista ja punajuurijauhetta. Muiden terveysvaikutteiden ohella nämä uutteet ovat hyvin rikkaita vitamiininlähteitä. Nyt voit nauttia C‐vitamiinin, B12‐vitamiinin ja K‐vitamiinin eduista aamupuurosi tai smoothiesi seassa. Tämä stevialla makeutettu, maukas ja ravitseva superfood‐sekoitus sisältää jopa 15 grammaa kasvipohjaista proteiinia.

 

Vegaaniset proteiinikeksit

Pimenevät syksyiset illat, tumma suklaa ja glögi. Onko parempaa? Valitettavasti kasviperäisesti makeutettuja herkkuja ei aina ole helppoa löytää. Onneksi Myproteinin vegaanikeksiseoksessa on runsaan proteiinipitoisuuden lisäksi herkullista, suussa sulavaa tummaa suklaata. Näistä kekseistä ei turhaan tarvitse tuntea syyllisyyttä, koska ne on makeutettu täysin stevialla. Sen lisäksi ne sisältävät 13 grammaa proteiinia. MITÄ! Näitä keksejä tänne ja heti.

Soijaproteiini-isolaatti

Jos olet miettinyt, miten tankata itseensä vegaanista proteiinia tarpeeksi, soijaproteiini‐isolaatti on vastaus kaikkiin kysymyksiisi. Yksi annos tätä soijaproteiinia sisältää jopa 27 grammaa proteiinia, joka on enemmän kuin useissa maitopohjaisissa heraproteiinivalmisteissa. Valmistusvaiheessa käytetyt rasvattomat soijapavut takaavat 90 prosenttisen proteiinisekoituksen, jossa hiilihydraatit ja rasvat pysyvät minimissä.

 

Vegaaninen BCAA‐aminohappo

Tämä BCAA‐happo on peräisin kasvipohjaisista ainesosista. Haarautuneen ketjun aminohapot (BCAA) ovat lihasmassan rakennuspalikoita. Alhaisen kalorimäärän lisäksi tuet siis lihasten rakentumista ja energistä fiilistä.

Tutustu koko Myvegan‐tuotesarjaamme tästä

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein