Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Vegaani proteiini | Parhaat maut

Vegaani proteiini | Parhaat maut
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Onko heraproteiinia vegaania?

Vegaani ruokavaliota noudattavat eivät käytä lainkaan eläinperäisiä tuotteita, mukaanlukien hunaja, maito ja liha. Heraproteiini valmistetaan lehmän maidosta, joten se ei sovellu vegaaneille.

Vegaaniset proteiinit: mitä erilaisia proteiinijauheita löytyy?

Tarjolla on valtavasti erilaisia vegaanisia proteiinijauheita, kaikki hieman erilaisia erilaisilla ainutlaatuisilla hyödyillä. Jos siis soijaproteiini ei sovi sinulle, voit kokeilla esimerkiksi Myproteinin Vegan Protein Blend -proteiinijauhetta. Etkä pidä sekoituksesta? Kokeile Clear Vegan -proteiinijauhetta.Valikoimastamme löydät kaikkea kermaisista vagaanisista proteiinijuomista mehukkaisiin Clear Vegan -tuotteisiin, jotka sammuttavat janon. Oikea vegaani proteiini vain odottaa sinun löytävän sen… 

Vegaaniset proteiinit: mitä eri makuja löytyy proteiinijauheista?

Vegan Protein Blend -sekoituksesta löytyy 12 eri makua, Clear Vegan Protein -proteiinijuomasta löytyy kuusi eri makua, Soy Protein Isolate -valikoima sisältää 12 makua ja myös muut vegaanit proteiinijauheet sisältävät omia makuvaihtoehtojaan, joten valinnanvaraa riittää. 

Asiakkaidemme mielestä parhaat vegaanit proteiinijauheet

Kun vihdoinkin olet valinnut itsellesi sopivan vegaanin proteiinin ja klikkaat auki makuvalinnan… käykin valinta ylivoimaiseksi, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Minkä maun siis valitset?Katsoimme hieman dataa, jonka perusteella luettelemme ostetuimmat vegaanit proteiinit. Tässä tulokset…

 

Soy Protein Isolate

Soy Protein Isolate -proteiinijauhetta ei kannata aliarvioida. Se sisältää 90% proteiinia ja massiivisen 27g proteiinia per annos ja vain 108 kaloria. Ideaalinen vaihtoehto kenelle tahansa, joka pyrkii kalorivajeeseen.Soy Protein Isolate -valikoima sisältää yhteensä 12 makua, mutta nämä ovat suosituimmat viisi.1. Chocolate SmoothEi mikään yllätys – tämä on vanha tuttu, mutta hyvä sellainen. Klassinen suklaan makuinen proteiini ei petä koskaan, joten emme ihmettele, että asiakkaamme ostavat tätä kerta toisensa jälkeen.2. Salted CaramelNimeä parempi duo. Ei ole ihme, että Salted Caramel maku on heti seuraavaksi suosituin Soy Protein Isolate maku. Se on pehmeä ja kermainen ja toimittaa kaikki mahtavat makrot.3. VanillaEmme halua kuulla mitään herjaa vaniljasta, sillä se vie kolmannen sijan hyvästä syystä. Se on klassinen maku, joka ei ikinä ole huono valinta – eikä tylsä.4. Natural StrawberryNeljänneksi suosituin maku on Natural Strawberry. Kulttiklassikko, luonnollinen mansikka, on hieman kirpeämpi kuin tavallinen proteiinijuoma, jossa terävä hedelmän maku leikkaa mansikoiden makeuden läpi. Mieti mansikoita ja kermaa yhdessä, nam.5. Iced LatteViidenneksi suosituin Soy Protein Latte -maku on Iced Latte, jossa sekoittuu kahvin maku ja loistavat soijaproteiinin makrot. Eikä syytä huoleen, sillä se ei sisällä lainkaan kofeiinia – voit siis huoletta nauttia sitä myös ennen nukkumaanmenoa.Tämä maku on valitettavasti juuri nyt loppu, mutta tuomme sen pian takaisin!

  

Vegan Protein Blend

Vegan Protein Blend yhdistää herneproteiini-isolaatin sekä härkäpapuisolaatin, jotta ne muodostaisivat yhdessä täyden aminohappoprofiilin. Jokainen annos sisältää 22g proteiinia, 110 kaloria, yhdeksän välttämätöntä aminohappoa ja 5g BCAA.Tässä asiakkaidemme suosikki Vegan Protein Blend maut.1. ChocolateProteiinijuomien OG, suklaan maku. Siinä ei voi todellakaan mennä vikaan.2. StrawberryHedelmäinen ja hauska mansikan maku on toiseksi suosituin Vegan Protein Blend -maku. Loistava valinta.3. VanillaJotkut ehkä sanovat että vanilja on tylsä, mutta se on kuitenkin kolmannella sijalla tällä listalla. Se on hyvin suosittu valinta, eikä lainkaan tylsä.4. Chocolate Salted CaramelTämä ultimaattinen duo iskee jälleen, mutta tällä kertaa lisänä suklaa. Chocolate Saletd Caramel -maku kapuaa neljänneksi listalle.5. Chocolate Peanut CaramelKolme sanaa. Suklaa. Maapähkinä. Toffee. Viides sija menee tälle nautinnolliselle maulle, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, tämä ansaitsisi kyllä paljon korkeamman sijan.

 

Clear Vegan Protein

10g kasviperäistä proteiinia, 50 kaloria ja puolet päivän B-vitamiineista yhdessä annoksessa. Sinun ei tarvitse missata clear protein elämystä, vaikka et voi käyttää Clear Whey -tuotteita – Clear Vegan Protein on aivan yhtä mehukas ja sisältää makrot, joita PT:sikin arvostaa.1. Lemon & LimeKlassinen pari. Ei ole mikään yllätys, että virkistävä Lemon & Lime maku on asiakkaidemme suosikki. Mehukas, virkistävä ja täynnä proteiinia.2. StrawberryJos pidät hieman makeammasta, Strawberry -maku on toisella sijalla ja loistava vaihtoehto virkistäväksi proteiiniksi. 3. Pineapple & GrapefruitTämä onkin enemmän kulttiklassikko, Pineapple & Grapfruit. Sisältää sekä trooppiset vibat että hyvät makrot.4. Apple & ElderflowerTämä sivistyneeltä kuulostava Apple & Elderflower -maku pääsee vasta neljännelle sijalle, mutta se on erinomainen valinta virkistäväksi treenin jälkeiseksi proteiinijuomaksi.5. Raspberry MojitoOlisiko kiva juoda mojitoa vaikka joka päivä? Raspberry Mojito on silloin oikea maku. Se voi olla vain sijalla numero viisi, mutta se on silti asiakkaidemme suuri suosikki.
 

Clear Soy Protein

Soijaproteiinin faneille Clear Soy Protein voi muuttaa elämän. 11g proteiinia, kuitua sekä C-vitamiinia alle 50 kalorin juomassa. Tätä löytyy vain kahta makua, mutta molemmat maistuvat todella hyvälle.1. Lemon & LimeEt varmasti ylläty tiedosta, että Lemon & Lime on myös Clear Soy Protein ostetuin maku. Klassikko, josta et voi olla pitämättä.2. GrapeKaikki klassiset American Grape Soda vibat löydät tästä Grape -makuisesta Clear Soy Protein -juomasta. Se on virkistävää ja makeaa, pienellä happamalla twistillä.

 

Pea Protein Isolate

Pea Protein Isolate tarjoaa enemmän proteiinia ja vähemmän rasvaa ja hiilihydraatteja. 23g proteiinia per annos, eikä yhtään sokeria – tämä luonnollinen proteiini on ideaalinen kaikille, jotka haluavat kasvattaa rasvatonta lihasmassaa kasvisruokavaliolla. 

1. Unflavoured (maustamaton)

Monesti aliarvioitu maustamaton Pea Protein Isolate on asiakkaidemme suosikki. Sopii hyvin proteiiniboostiksi puuroon tai smoothieen.2. ChocolateTiedät jo tämän – kaikki rakastavat suklaan makuista proteiinijauhetta. Eikä Pea Protein Isolate ole siihen poikkeus. Kermainen, suussa sulava suklaa ja loistavat makrot.3. StrawberryMansikan maku on jälleen kerran listan kärkikolmikossa. Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä ja Pea Protein Isolate on siihen hyvä valinta.

 

 

Whole Fuel Blend

Whole Fuel Blend on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ateriankorvike, joka sisältää 30g kasviperäistä proteiinia, annoksen kuitua, sekä sekoituksen vitamiineja ja mineraaleja. Ideaalinen vaihtoehto, jos pyrit kestävään kalorivajeeseen.1. Chocolate Asiakkaidemme suosikkimaku Whole Fuel Blend -valikoimasta on suklaa. Pehmeä ja kermainen maku, joka jättää taatusti olon kylläiseksi.2. Salted CaramelJos sinulla on taipumusta makeannälkään, tämä on hyvä valinta. Salted Caramel makuinen juoma täynnä proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja, jotka tyydyttävät makuhermojasi.3. VanillaKlassinen vanilja tulee kolmannelle sijalle. Jos valitse Whole Fuel Blend -proteiinijuoman, ei vanilja taatusti ole tylsä vaihtoehto.
 

Miten tehdään vegaani proteiinijuoma?

Vastaus riippuu omista mieltymyksistäsi ja jopa mielialastasi. Jos tarvitset jotain nopeasti boostamaan makroja, lisää vain vegaani proteiinijauhe shakeriin veden kanssa ja sekoita. Jos taas haluat täydemmän juoman, voit isätä mukaan hedelmiä, maapähkinävoita, kaurahiutaleita ja mitä tahansa mielesi tekeekin. 

Pähkinänkuoressa

Toivottavasti olet nyt vähintäänkin vakuuttunut siitä, että herkullisista vegaaneista proteiinijauheista ei ole pulaa. Olitpa sitten klassikkojen ystävä, tai kaipaat jotain jännempää, täydellinen vegaani proteiini odottaa vain sinua.
Lisäravinteet

Myprotein parhaat proteiinipatukat | Asiakkaidemme suosikit

Kaipaatko herkullista proteiinipatukkaa, mutta et tiedä mikä maku valita? Tässä tulee kaikki asiakkaidemme suosikkimaut – löydä niistä omasi!

Lisäravinteet

Myproteinin asiakkaiden valitsemat parhaat heraproteiinimaut

Kun valittavana on yli 40 makua proteiinia, voi iskeä valinnan vaikeus. Siksi listasimme asiakkaidemme suosikki proteiinit, jotta valinta olisi helpompaa!

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein