Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Proteiinipitoinen pistaasijuustokakku

Proteiinipitoinen pistaasijuustokakku
Lauren Dawes
Writer and expert6 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Pidä kesästä kiinni maukkaimmalla mahdollisella tavalla.Jotain tapahtuu ihmisen vanhetessa. Yhtenä päivänä jokin katkaisin vain menee päälle ja yhtäkkiä sitä alkaa tehdä jatkuvasti mieli pistaasijäätelöä. Sama kuin yhtäkkiä sitä vain kiinnostuu puutarhan hoidosta ja ristisanatehtävistä.Hyvä asia on se, että nyt kun Pistachio Ice Cream Impact Whey Protein lanseerattiin, voit nauttia kesän suosikkimausta koko vuoden ympäri. Se on vastustamattoman kermainen, pähkinäinen, ja aavistuksen suolainen – kerrassaan täydellinen. Ja kaiken lisäksi se sisältää 18g proteiinia per annos. Tämän parempaa ei voi enää olla.Tähän juustokakkureseptiin tarvitset vain kuusi ainesta. Testaa ja ihastu – et varmasti tule katumaan sitä.2 annosta

Ainekset

Valmistus

  1. Sekoita ensin yhteen jogurtti, tuorejuusto ja proteiinijauhe. Varmista, että seoksesta tulee täysin tasainen ja aseta sitten syrjään odottamaan seuraavaa vaihetta.
  2. Murskaa pähkinät ja keksit ja sekoita sitten niiden joukkoon sulatettu voi.
  3. Sekoita voinen keksiseos kahden lasipurkin pohjalle (puolet ja puolet) ja tasoita seos purkin pohjalle teelusikalla.
  4. Kaada proteiiniseos molempien keksipohjien päälle ja tasoita pinta sileäksi. Ripottele pistaasipähkinän murusia päälle.
  5. Laita juustokakut jääkaappiin tekeytymään yön yli. Aamulla sinua odottaa herkullinen aamiainen tai työpäivän päätteeksi maukas välipala.
Ruokaohjeet

Proteiinipitoinen Croissant Pistaasitäytteellä

Tämä suussa sulavan herkullinen aamiaiscroissant ei jätä ketään kylmäksi – testaa ja ihastu!

7 kuukautta AgoLauren Dawes tasolla

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit240
Rasvan kokonaismäärä8g
Hiilihydraatit yhteensä15g
Proteiini28g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein