Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Move30 | 30 päivää, 30 tapaa | Sinun matkasi

Move30 | 30 päivää, 30 tapaa | Sinun matkasi
Laura Myllykoski
Writer and expert7 kuukautta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Tee jotain joka päivä 30 päivän ajan parantaaksesi kuntoasi ja hyvinvointiasi – siinä Move30 pähkinänkuoressa. Todellisuudessa tämä haaste on paljon muutakin.

Se on mahdollisuus rikkoa vanhat rutiinit, jotka eivät enää palvele, ja tehdä tilaa uusille rutiineille, jotka kannustavat säännölliseen liikkeeseen kyllästymättä.

Mikä on Move 30?

Move30 on mahdollisuutesi muuttaa omat ruoka- ja kuntoilutottumuksesi. Ja tämä vieläpä niin, ettet vihaa koko hommaa jo ensimmäisen viikon lopulla. Vaihtelu on koko haasteen ytimessä – 30 päivää, 30 tapaa liikkua.Jaamme uusia ideoita treeniin ja ruokailuun kaikissa Myprotein -kanavissa lokakuun jokaisena päivänä. Neuvoja ja suosituksia tulevat jakamaan yhteisömme asiantuntijat ja innokkaat harrastajat.Liity mukaan ja muuta tapojasi Move30 -haasteen avulla. Astu hieman ulos mukavuusalueeltasi ja löydä uusia tapoja liikkua. Tulevat varmasti yllättymään kaikesta, mitä kehosi voikaan saavuttaa, ja miten paljon voit nauttia erilaisista liikkeistä.

Parasta on, että olet itse täysin hallinnassa. Seuraa Myproteinia, vieraile blogissa, sekä tutustu asiantuntijoihimme ja vaikuttajiimme inspiroituaksesi ja löytääksesi asiat, jotka kiinnostavat sinua eniten. Kokeile juuri niitä lajeja ja vinkkejä, joita itse haluat. Haluatpa sitten treenata aikaisin aamulla, tai myöhään illalla, kuntosalilla, puistossa, tai kiipeilyseinällä, teet juuri niin kuin itse haluat. 

Mitä voit tehdä?

Vaihtelu on Move30 -haasteen juju. Mikään ei ole poissuljettua, kunhan se saa veren pumppaamaan ja motivoi sinua liikkumaan joka päivä 30 päivän ajan.Sinun matkasi Move30 -haasteen parissa on täysin yksilöllinen. Voit esimerkiksi aloittaa jokaisen päivän aistikkaalla joogalla. Tai viikottainen jalkapallotreeni kavereiden kanssa. Move30 voi myös olla motivaattorisi uusiin henkilökohtaisiin ennätyksiin kuntosalilla. Tai ehkä olet aina halunnut kokeilla mäkijuoksua, uintia, lumilautailua, surffausta, HIIT-harjoittelua, boulderointia, tai toiminnallista kuntoilua.

Haasteen tarkoutuksena on, että liikkuminen voi olla mitä ikinä haluat sen olevan, kunhan liikut joka ikinen päivä 30 päivän ajan. Liike ei tarkoita välttämättä vain fyysistä liikettä. Itsestä huolehtiminen koostuu monista erilaisista asioista, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.Olisiko Move30 sinun mahdollisuutesi keskittyä juomaan tarpeeksi vettä seuraavan 30 päivän ajan? Loistavaa! Kerro meille kuun lopussa, miten se on vaikuttanut oloosi.

Myprotein yhteisö tietää myös, että ravinto on avain suorituskykyyn, joten miksi et kokeilisi meal preppiä lokakuun ajan? Myprotein Kitchen -osio blogissamme on täynnä makroystävällisiä reseptejä, jotka ovat ravinteikkaita, herkullisia ja helppo valmistaa.

Miten pääsee mukaan?

Move30 ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Tämä on haaste sinulle itsellesi pysyä aktiivisena 30 päivän ajan. Toimi terveytesi, kuntosi ja hyvinvointisi eteen.Me Myproteinilla tarjoamme sinulle inspiraatiota lähettiläiltämme ja asiantuntijoiltamme.Jaa oma matkasi sosiaalisessa mediassa käyttäen hashtagia #Move30. Juhlistamme jokaista, joka liittyy mukaan haasteeseen kanavillamme – muista myös, että voit inspiroida myös muita mukaan liikkeeseen.Voi olla, että tarjolla on myös palkintoja niille, jotka hyppäävät täysillä mukaan haasteeseen.

Pähkinänkuoressa

Move30 on haaste lokakuun ajan, joka antaa mahdollisuuden vaihteluun. Toimi jokainen päivä 30 päivän ajan parantaaksesi kuntoasi ja hyvinvointiasi. Löydä inspiraatiota Myproteinin kanavista ja löydä iloa liikkumiseen sekä inspiraatiota ravintoon ja itsestä huolehtimiseen. Liity haasteeseen käyttämällä hashtagia #Move20 sosiaalisessa mediassa.

 

 

Treeni

10 minuutin treeni | 11 treeniä kiireisiin päiviin

10 minuutin treenin sovittaa kiireisempäänkin aikatauluun – katso 11 lyhyttä ja tehokasta treeniä kiireiseen aikatauluun!

Treeni

‘Tylsä mutta tehokas’ | PT arvioi 12-3-30 treenin

Valmentajamme arvioi sosiaalisen median trendin: 12-3-30 juoksumattotreenin. Sopisiko tämä sinun rutiineihisi?

Treeni

Calisthenics | Kokeile Street Workout -Treeniä

Calisthenics, eli Street Workout, on saavuttanut suuren suosion viime vuosien aikana. Tutustu lajiin, joka vie kehonpainotreenin aivan uudelle tasolle.

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein