Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Stylistien valinnat: kauden kuumimmat trendit | Metallien hohto

Stylistien valinnat: kauden kuumimmat trendit | Metallien hohto
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Meidän vaatesuunnittelijamme ovat aina suunnittelemassa sinulle teknisimmät sekä ajan hermoilla pysyvät trendikkäimmät treenivaatteet, jotka sopivat niin kovimpaankin treeniin kuin arkivaatteiksi. Tämä kausi ei eroa muista siinä suhteessa, että taso on taas jälleen erityisen korkealla, mitä tulee vaatevalikoimaamme.

Olemme erittäin intona, että voimme taas esitellä uuden vaatevalikoiman, jota et vaan voi missata! Tämä kausi keskittyy alkuaineisiin ja ensimmäiseksi olemme valinneet metallin.

Metalli toimi tämän malliston inspiraationa, sillä designerimme halusivat keskittyä kaupunkielämään ja sen yhdistämiseen treenaamisen kanssa.

Stylistimme Anna Jarveyn lempivalinnat kokoelmastamme.

Miesten

Dry-Tech Infinity Toppi & T-Paita

Mitä stylistimme sanoo: 

“Meidän suosituin treenipaitamme on kokenut muodonmuutokse. Siinä on täysin sama tekninen osa ja sen ohut materiaali siirtää hikeä ja pitää sinut freshinä koko treenin läpi. Paita on myös tehty antibakteerisesta kankaasta kuten aiemmin. Se mitä muutimme oli, että paita on nyt pidempi ja voit hyvin taivuttaa kehoasi eri suuntaan pelkäämättä paidan kiusallista nousemista ja liikkumista vääriin asentoihin. Tärkein päivitys on kuitenkin paidan ulkonäkö - väripaletti on suuniteltu sopimaan kauden trendeihin!"

 

Coordinates Housut

Mitä stylistimme sanoo:

“Nämä housut yhdistävät mukavuuden ja tyylikkyyden. Housujen sivutaskut ovat hyvä esimerkki, joissa yhdistyy trendikkyys sekä käytännöllisyys. Housuissa löytyvä tyylikäs printti on myös itseasiassa melko mielenkiintoinen, sillä siinä on päätoimistomme koordinaatit - Googlaa vaikka!

Värivaihtoehtomme sopivat hyvin vielä kesän viimeisille kuukausille kuin myös alkusyksyyn. Värit on myös helppo yhdistää muihin tai tuomaan pirteyttä valkoiseen tai mustaan t-paitaan, jotka jo saattavat löytyä kaapistasi."

 

Naisten

Metallic-Kokoelma

Mitä stylistimme sanoo: 

“Tämä metallinen kokoelma on varmasti shown tähti. Mielestäni tämä kokoelma on paras sopimaan juuri luomaan täydellinen mix & match asukokonaisuus - se täyttää myös kaikki sesongin trendien vaatimukset.

Metallic Shortsit on tehty toiminnallisiksi, mutta silti tyylikkäiksi. Niissä on kaksoiskerros joiden avulla voit treenata juuri missä tahansa asennossa pelkäämättä sitä, että shortsien alta näkyisi jotain."

Metallic Asymmetriset Urheiluliivit tukevat sinua, mutta ovat silti todella tyylikkäät. Yksiolkaimiset urheiluliivit ovat simppelit, mutta silti jotenkin niin erikoiset ja niiden avulla viimeistelet asusi täydellisesti.

Ja vielä viimeiseksi silaukseksi, meidän Metallic Paneelilegginssimme. Ne on tehty samasta luksus-metallisesta kankaasta, niiden väri imartelee täydellisesti vartaloasi kuin myös niissä oleva leveä satiininen vyötärön kuminauha. Legginssien korkeavyötärö tekee housuista täydellisen parin lyhyempien toppien kanssa kuten uutuus Energy Crop Toppimme - näyttäen hieman pintaa keskivartalostasi olematta kuitenkaan liian paljastava kombo.

Jos tämä ei jo inspiroinut sinua tarpeeksi ostamaan pari uutta vaatetta (tai kokonaisen setin), emme tiedä mikä sitten... Suuntaa katsomaan uutuustuotteemme täältä.

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein