Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Kaikkensa antaminen intohimolleen | Peterin tarina

Kaikkensa antaminen intohimolleen | Peterin tarina
Evangeline Howarth
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Juhlistamme sinua. 8 miljoonaa tavoitetta.

Peter on opiskellut urheilutiedettä Sussexissa ja hän kertoo intohimostaan fitnekseen ja itsevarmuuteen. 

“Intohimoni fitnekseen alkoi urheilun kautta. Pelasin rugbya ja jalkapalloa, mutta koin pari loukkaantumista matkan varrella - aina joku sormi tai koko käsi oli rikki. Päätin antaa voimannostolle mahdollisuuden ja pian löysin itseni painnonostomatkaltani.

Rakastuin kehonrakentamiseen ja olen nyt harrastanut sitä 3-4 vuotta.

Treenaan varmaan enemmän kuin mitä minun pitäisi jos miettii treenivolyymin kannalta. Olen kuitenkin yksityisyrittäjä, joten salille meno on minulle erittäin sosiaalinen tilanne.

Tykkään mennä treenaamaan ja samalla näen ketkä muut ovat paikalla. Salilla käyn suurimman osan sosiaalisista kanssakäymisistäni.

Valmentaja-ajoistani se mikä jäi minulle ikuisesti mieleen on se, että jokaisen keho on erilainen. Se mikä toimii minulle ei välttämättä toimi sinulle.

Olemme kaikki erilaisia ja minulta meni itse noin kolme vuotta kunnes opin tuntemaan miten kehoi reagoi eri tilanteisiin ja mikä toimii minulle.

Yksi lempi-ihmisistäni on Chessie King, joka aina puhuu kehopositiivisuuden puolesta ja siitä, miten sillä ei ole oikeasti mitään väliä miltä näytät kunhan olet itse tyytyväinen siihen mitää näet.On todella tärkeää fitneksen kannalta ja siinä että se kehittyy että karsimme ylimääräisen paineen pois ja opimme katsomaan stereotyyppien ohitse ja keskittymään itseemme ja siihen mitä näemme omasta peilistämme.Vääristynyt kehonkuva on todella yleistä naisten keskuudessa mutta niin myös miestenkin. Saatat katsoa jotain ihmistä ja ajatelle heidän näyttävän upeilta, mutta he eivät näe sitä itse.

 

Aloitin Instagramin käytön, mutta se mitä näet Instagramissa on vain kuva ja kuvan voi Photoshopata. Et voi Photoshopata videota samalla tavalla.

Aloitimme oman Youtube-kanavamme ja olemme tehneet sitä nyt neljän viikon ajan. Sen nimi on That's The NRG. Se on kanava joka keskittyy fitnekseen ja lifestyleen ja pidän sitä yhdessä kahden parhaan ystäväni Jermainen ja Lewiksen kanssa.

Sen pääiidea on keskittyä positiivisen energian jakamiseen.

Näytämme ihmisille mikä on mahdollista ja mitä muut ihmiset tekevät. Oli se sitten callisthenics, kehonrakennus tai yleisurheilu, meille on jokaiselle keinomme jolla voimme pysyä kunnossa ja olla terveitä meidän täytyy vain löytää itsellemme se laji josta nautimme.On paljon influencereita, jolla on oikeasti aito intohimo auttaa muita. Voit saada paljon hyviä ideoita sosiaalisesta mediasta, mutta muista silti että kaikki ei ole todellisuutta.Aloita rauhassa ja omassa tahdissasi. Mitä paremmin näet pitkällä tähtäimellä eteesi sitä parempia tuloksia saat. Tärkeintä on palautuminen ja vaikkakin treenitekniikalla on suuri merkitys on minulle käynyt entistä enemmän selväksi miten tärkeä rooli palautumisella on.
Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein