Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Soittolista kuntosalille | Get In The Zone To Lift Heavy

Soittolista kuntosalille | Get In The Zone To Lift Heavy
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Jos tavoitteenasi on nostaa raskaammin vuonna 2023, olet tullut oikeaan paikkaan.

Vaikeinta kuntosaliharrastuksessa on sinne pääseminen ylipäätään. Motivaatio katoaa herkästi, eikä sitä aina ole. Mutta tietyt asiat voivat auttaa jaksamaan ja motivoimaan.

Mikä auttaa motivaatioon? Musiikki. Käytä tätä soittolistaa nostamaan tunnelmaa, kun sinun pitää vaihtaa salivaatteisiin ja anna sen kannatella mielialaa koko treenin ajan.

Tämä soittolista jos mikä auttaa sinua tekemään uusia henkilökohtaisia ennätyksiä. Se sisältää loistavia voimabiisejä ja huippuartisteja, kuten esim. Kendrick Lamar, J. Cole ja Drake. Mukaan mahtuu myös vanhoja klassikoita, joita et ole kuullut aikoihin, kuten Macklemore ja OneRepublic.

https://open.spotify.com/playlist/72Dd52cIsD7C2pEw1AE5xV?si=cb0bfa2931914d57&nd=1

Tankkaus…

Kun olet selviytynyt treenistä, pitää tankata. Nämä Marino Katsourin reseptit ovat yksinkertaisia, herkullisia, ja sisältävät yli 40g proteiinia tukemaan lihasten kasvua ja korjaantumista.

Ruokaohjeet

4 proteiinipitoista päivällistä, jotka auttavat kasvattamaan lihaksia

Näillä resepteillä meal prep ei ole ongelma! Kokeile proteiinipitoisia aterioita, jotka tukevat tavoitteitasi.

Mukana menossa

Tankkaatko treenin jälkeen mieluummin proteiinijuomalla? Impact Whey Protein on luottotuote, jolla tankkaat proteiinia heti treenin jälkeen, vaikka olisit vielä liikenteessä.

Makuvalikoimaa on kuitenkin niin paljon, että niistä voi olla veika valita. Siksipä kannattaakin katsastaa nämä asiakkaidemme kaikkien aikojen suosikkimaut…

Lisäravinteet

Myproteinin asiakkaiden valitsemat parhaat heraproteiinimaut

Kun valittavana on yli 40 makua proteiinia, voi iskeä valinnan vaikeus. Siksi listasimme asiakkaidemme suosikki proteiinit, jotta valinta olisi helpompaa!

Ja totta kai meiltä löytyy myös paljon vegaaneja vaihtoehtoja! Katso asiakkaidemme vegaanit suosikit täältä.

 

Pähkinänkuoressa

Alkuvuosi voi olla stressaavaa aikaa, mutta älä anna uuden vuoden lupausten paineen lannistaa sinua. Ole itsellesi armelias ja pohjusta onnistuminen hyvällä ravinnolla, loistavalla soittolistalla ja mukavilla treenivaatteilla, jotka auttavat ylläpitämään motivaatiota.

Kuntosalille meneminen on vaikein osuus. Kun selviät sinne asti, treenin tekeminen on helpoin osuus.

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein