Ruokaohjeet

Proteiinipannukakut

Terveelliset ja helpot proteiinipannukakut – soveltuvat myös vegaaneille

Tee annos näitä terveellisiä maidottomia proteiinipannukakkuja herkulliseksi naposteltavaksi tai vaikkapa aamupalaksi viikonloppuna.

Ravintosisältö per pannukakku (noin 12 kpl)

Kaloreita: 189

Proteiinia: 10g

Rasvaa: 6g

Hiilihydraatteja: 21g

Sokereita: 2g

Ainesosat:

2 kauhallista herneproteiini-isolaattia

1 rkl luonnonmukaista maapähkinävoita

1 rkl luonnonmukaista macajauhetta

15g Coconpure kookosöljyä

5 rkl luonnonmukaisia Chiasiemeniä

Sokeritonta siirappia vaahterasiirapin makuisena

400g kaurahiutaleita

200ml mantelimaitoa

30g kuivattua kookosta

40g pilkottua taatelia

50g pilkottuja cashewpähkinöitä

vettä

Valmistustapa:

  1. Lämmitä uuni 160 asteeseen – lisää kaurahiutaleet, taatelit, cashewpähkinät, chiasiemenet, macajauhe—pieni määrä vettä, kuivattu kookos, mantelimaito ja herneproteiini kulhoon
  2. Lisää maapähkinävoi ja vaahterasiirappi päälle ja sekoita
  3. Lisää vielä vettä/mantelimaitoa, jos seos on liian kuivaa
  4. Lusikoi seosta rasvatulle pellille ja levitä tasaisesti
  5. Lisää päälle vaahterasiirappia ja paista 15min (vaihtoehtoisesti voit nostaa lämpötilan 180 asteeseen pariksi viimeikseksi minuutiksi tehdäksesi pannukakuista rapeita)
  6. Leikkaa levy 12 yhtä suureen osaan.

Nauti

Valmisteluaika: 2min

Paistoaika: 15min

Kokonaisaika: 15 – 20min



Myprotein

Myprotein

Writer and expert


Lukijoille 25% alennus kaikista tuotteista OSTA NYT