Cruffini ei ehkä ole kaikista esteettisin nimi, mutta kun nämä kaksi klassista aamupalaa yhdistyy, tapahtuu jotain taianomaista.
Käyttämällä valmista croissanttaikinaa ja uutta White Gold makuista Impact Whey -proteiinijauhetta, tämä vaikuttavalta näyttävä resepti muuttuu yllättävän helpoksi. Ja koska jokainen cruffini sisältää myös 6g proteiinia, se sopii erinomaisesti myös välipalaksi.
Ainekset
- 1 rulla croissanttaikinaa
- 1 rkl Protein Spread (Vanilla), sulatettuna
1 annos Impact Whey Protein (White Gold) - Kourallinen valkosuklaahippuja
Valmistus
- Esilämmitä uuni 180°C.
- Kaulitse croissanttaikina. Muista painella reunat kiinni, jotta kerrokset liittyvät toisiinsa.
- Levitä sulatettu Protein Spread tasaisesti taikina päälle, levitä sen päälle White Gold Impact Whey -proteiinijauhe ja ripottele sitten pinnalle valkosuklaahippuja.
- Rullaa taikina pitkältä sivulta alkaen tiukaksi rullaksi.
- Leikkaa taikinarulla keskeltä kahtia ja leikkaa sitten veitsellä molemmat puolet pitkittäin kahtia.
- Pyöräytä jokainen taikinaosio kyljelleen niin, että kerrospuoli taikinaa tulee päälle. Käytä vettä ja sinetöi päädyt.
- Aseta jokainen rulla muffinivuokaan ja paista uunissa 12-15 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea.
- Kun cruffinit ovat jäähtyneet, ripottele sulatettua Protein Spread -levitettä niiden päälle ja koristele myös muilla haluamillasi täytteillä.
White Gold Proteiinikeksit
Nämä valkosuklaa-toffee-keksit ovat ylivoimainen välipala, usko pois!...
14.11.2023 By Lauren Dawes
White Gold Juustokakku | Proteiinipitoinen jälkiruoka
Tämä juustokakku sopii erityisen hyvin valkosuklaan ystäville......
17.11.2023 By Monica Green
| calories 138 kcal |
| totalFat 2g |
| totalCarbohydrates 17g |
| protein 6g |
Monica Green Writer and expert