Uncategorized

Impact Week Vaatteet | Limited Edition mallit ja tarjoukset

Jos et ole vielä kuullut, Impact Week on täällä! Myproteinin uusi tapahtuma, joka antaa sinulle mahdollisuuden huikeisiin tarjouksiin suosikkituotteistasi, mikä koskee tietysti myös vaatekaapin päivitystä.

Juhlistamme tapahtumaa lasillisella hohtavaa Clear Whey:ta, mutta myös tuomalla klassikkomallistostamme Essentials uusia limited edition kappaleita myyntiin. Kannattaa kuitenkin kiirehtiä, sillä Impact Week kestää vain 31. toukokuuta asti, miksipä hyppäämmekin suoraan asiaan ja katsotaan mitä vaatetusta Impact Week tarjoaa.

Millaisia tarjouksia voin odottaa?

Kaikki vaatetus on Impact Weekin ajan vähintään 40% alennuksessa.

Mitä uutuuksia on tarjolla?

Suunnittelijamme ovat kehittäneet rajoitetun erän uusia malleja Essentials-mallistoomme. Uudet kuviot ja värit on tehty vain Impact Week:ia varten ja ne on valmistettu rakastetuista materiaaleista, jotka ovat jo tuttuja Essentials-mallistossa. Tässä muutamia uutuuksia.

Impact Training Shorts 

Päivittäiseen suorittamiseen suunnitellut kevyet ja joustavat Impact Training Shorts ovat täydelliset kesätreeneihin. Yksityiskohtina mesh-kankainen tasku sekä kudottua materiaalia, jotka mahdollistavat optimaalisen liikkuvuuden ja vielä kiristysnarut, joilla saat täydellisen istuvuuden.

Tulossa värissä Sinivihreä.

Impact Training T-shirt 

Valmistuksessa on käytetty antibakteerista teknologiaa ja hydrofiilista viimeistelyä, joten tämä T-paita poistaa hikiä koko treenin ajan pitäen sinut kuivana ja mukavan tunteen iholla. Ragla-hihojen ansiosta myös liikut vapaasti kaikissa harjoituksissa.

Valitse Musta tai Sinivihreä. 

Impact Tank 

Miesten Impact Tank -mallissa on leveämmät hihansuut parantamaan ilmavirtausta ja sen lisäksi 100% puuvillaa oleva pehmeä kangas pitää mukavan tunteen iholla. Tämä ei olei vain harjoittelua varten, sillä Impact Tank toimii hyvin myös lepopäivinä sohvalla.

Valitse Musta tai Sinivihreä.

Impact Reach Vest 

Tässä naisten Impact Reach -liivissä on hyvä istuvuus ja MP-grafiikalla korostettu etupuoli. Pehmeä puuvillakangas ja suuret kädenreiät on suunniteltu liikkuvuutta varten. Täydellinen jokapäiväinen malli, jonka avulla voit liikkua vapaasti harjoittelun aikana.

Valitse Sinivihreä, Pinkki tai Musta.

Impact Leggings 

Nämä legginsit tehtiin mukavuutta ajatellen. Ne on tietysti valmistettu nopeasti kuivuvasta kankaasta, joka on välttämätöntä intensiivisissä treeneissä, ja käsitelty hydrofiilisellä viimeistelyllä tehokkaan hien imeytymisen varmistamiseksi. Sisemmässä vyötärönauhassa on verkkokerros, joka tarjoaa lisätukea, joten riippumatta harjoituksesta voit luottaa näihin legginseihin sen tekemisessä.

Valitse Sinivihreä, Pinkki tai Musta.

Impact Cycling Shorts 

Kun kesätreenit ovat aivan nurkan takana, et halua ehkä olla leggingsissä koko ajan. SSiksi teimme myös Impact Cycling Shortsit. Nämä on valmistettu samoista hikeä siirtävistä kankaista kuin leggingsimme ja sisältävät saman tukivyötärönauhan. Nämä ovat välttämättömät kesän harjoituksia varten.

Valitse Sinivihreä, Pinkki tai Musta.

Women’s Sports Bra: Sinivihreä, Pinkki, Musta

Impact-urheilurintaliivit ovat täydelliset joka päivä, mukavat ja kevyet.

Pienet selän yksityiskohdat mahdollistavat paremman liikkumisvapauden ja joustavat rinnan alla pitäen silti mukavan tuen. Nämä on käsitelty samalla hydrofiilisellä viimeistelyllä kuin monet muut Essentials-tuotteemme, joten ne poistavat tehokkaasti hikeä ja pitävät sinut viileänä kaikissa treeneissä.

Valitse Sinivihreä, Pinkki tai Musta.

Sukat, alusvaatteet ja asusteet

Olemme myös kehittäneet rajoitetun erän sukkia, lippalakkeja ja alusvaatteita, jotta saat kaiken tarvitsemasi Impact Weekilta. Kaikki saatavilla klassisissa Impact Week -väreissä.

 

Muista tämä


Ensimmäisen Impact Weekin aikana tarjoamme koko sivustoa koskevia alennuksia, joten sinun on vain valittava, mitä haluat ostoskoriisi. Suosittelemme antamaan vaatekaapillesi virkistystä puoleen hintaan.

Tartu näihin rajoitettuihin Impact Week -tarjouksiin

Uncategorized

Tartu näihin rajoitettuihin Impact Week -tarjouksiin

Tässä muutama rajoitettu tarjous sekä uutuuksia, joita et halua missata! Saatavilla Impact Weekin ajan.

2021-05-19 17:13:34By Myprotein

Impact Week | Eksklusiivisia tarjouksia, alennuksia ja paljon muuta

Uncategorized

Impact Week | Eksklusiivisia tarjouksia, alennuksia ja paljon muuta

Mikä on Impact Week? Se on jotain, mitä et todellakaan halua missata!

2021-05-19 17:27:30By Myprotein

Onko virtuaalinen todellisuus kuntoilun tulevaisuus?

Uncategorized

Onko virtuaalinen todellisuus kuntoilun tulevaisuus?

Virtuaaliset treenit ovat nousseet viimeisen vuoden aikana suuren suosioon. Onko tässä nyt treenamisen seuraava aikakausi ja voiko VR-treeneillä todella pitää kuntoa yllä?

2021-05-19 17:04:28By Myprotein

Blue Raspberry Clear Whey Isolate – Kahdella tapaa

Uncategorized

Blue Raspberry Clear Whey Isolate – Kahdella tapaa

Tämä rajoitettu uusi maku tuo mieleen muistoja lapsuudesta! Kokeile Impact Week makua Blue Raspberry kesän treeneihin

2021-05-19 17:38:53By MyproteinMyprotein

Myprotein

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä